Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Slom Hrvatske 2009. – knjiga Ratka Boškovića u prodaji

U prodaji je nova knjiga dugogodišnjeg novinara i kolumnista Ratka Boškovića. Knjiga opisuje razvoj događaja u nekoliko pretkriznih godina, donosi izjave vodećih političara i nositelja ekonomske politike, pregršt statičkih podataka te brojne razgovore i intervjue s ključnim akterima ekonomskih zbivanja u Hrvatskoj od 2008. do 2015. godine.

14. travnja 2017.

U prodaji je nova knjiga dugogodišnjeg novinara i kolumnista Ratka Boškovića:

Slom Hrvatske 2009.: Tko je kriv za 6 godina depresije i izgubljenih 200 tisuća radnih mjesta i 500 milijardi kuna

Knjiga opisuje razvoj događaja u nekoliko pretkriznih godina, donosi izjave vodećih političara i nositelja ekonomske politike, pregršt statističkih podataka te brojne razgovore i intervjue s ključnim akterima ekonomskih zbivanja u Hrvatskoj od 2008. do 2015. godine.

Cjelokupni razvoj krize i njene efekte knjiga promatra i kroz poslovne priče Goranka Fižulića, Stipe Gabrića Jamba te Tomislava Tukića, koji su svaki na svoj način obilježili hrvatsku ekonomiju od 2000.-ih pa naovamo. Prvih nekoliko stranica svakog poglavlja možete pogledati ovdje.

Izdavač knjige je Prometheus – moderni mediji j.d.o.o. Cijena knjige je 190 kuna, nalazi se u prodaji u svim većim knjižarama u Zagrebu, a moguće ju je putem narudžbenice naručiti i direktno od izdavača. Narudžbenicu i uputu za plaćanje preuzmite ovdje.

Uz Slom Hrvatske 2009. tvrtka Prometheus nudi i knjigu Politika rezanja potrošnje čiji je izdavač Sindikat znanosti po ukupnoj cijeni (za obje knjige) od 240 kuna.

Narudžbenicu za kupnju obje knjige možete preuzeti ovdje.

Više o knjizi Politika rezanja potrošnje možete vidjeti ovdje.


Ključne riječi:

Politika rezanja potrošnje, prodaja knjige, Ratko Bošković, recesija, Slom Hrvatske 2009.

Vezane vijesti

Prednosti članstva