Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Foto: Dental Sudar

Dental Sudar – popusti na stomatološke usluge

Ordinacija dentalne medicine u Ivanić-Gradu nudi usluge iz područja oralne kirurgije i implantologije, parodontologije i ortodoncije

27. prosinca 2022.

Privatna ordinacija dentalne medicine Dental Sudar nalazi se u Ivanić-Gradu i pruža usluge iz svih grana stomatologije te djela estetske medicine.

Osnivačica ordinacije dr. Martina Sudar 11 godišnje iskustvo stekla je u Stomatološkoj poliklinici Zagreb u Perkovčevoj, domu zdravlja Zagreb – centar i dvije privatne stomatološke ordinacije. Nakon 9 godina rada na poziciji glavne doktorice u privatnoj ordinaciji te nakon brojnih stručnih tečajeva i edukacija, otvorila je svoju ordinaciju u Ivanić-Gradu u kojoj surađuje sa specijalistima iz područja oralne kirurgije i implantologije, parodontologije i ortodoncije. Ovime je pacijentima olakšano liječenje budući da gotovo sve segmente tretmana mogu provesti u ovoj ordinaciji.

Ordinacija Dental sudar za članove sindikata udruženih u Maticu odobrava popuste na redovne cijene stomatoloških usluga:

  • za gotovinsko plaćanje:
    – 10% na implantate;
    – 20% na sve ostale usluge.
  • za kartično plaćanje:
    – 5% na implantate
    – 15% na sve ostale usluge.

Popust se ostvaruje uz predočenje članske iskaznice ili potvrde o članstvu u sindikatu udruženom u Maticu, a vrijedi i za užu obitelj (roditelji i djeca) članova sindikata. Članstvo u sindikatu potrebno je naglasiti prilikom dogovaranja termina pregleda, a iskaznicu pokazati pri dolasku.

KONTAKT:
Ordinacija dentalne medicine Martina Sudar, dr.med.dent
Vukovarska 6b, 10310 Ivanić-Grad
mob: +385 91 2094 909
e-mail: dentalsudar@gmail.com


Ključne riječi:

Dental Sudar, povoljnosti za članove

Prednosti članstva