30 godina Sindikata obilježeno na Sveučilištu u Zadru

Svečanost je uključivala projekcije kratkih filmova o Sindikatu, pregled postignuća u protekloj godini i planova za blisku budućnost, kao i zajedničko druženje i bila je dobro prihvaćena među osamdesetak članica i članova koji su se odazvali pozivu

6. ožujka 2020.

U srijedu, 5. ožujka 2020. godine između 12:00 i 14:00 sati Povjereništvo Sindikalne podružnice Sveučilišta u Zadru organiziralo je u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru druženje članica i članova Sindikalne podružnice povodom proslave 30. obljetnice osnutka Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja. Na svečanost je pozvano svih 250 članica i članova Sindikalne podružnice.

Na samom početku su pogledana dva filma snimljena povodom 25. i 30. obljetnice Sindikata, u ukupnom trajanju od 18 minuta. Prije i poslije projekcije filmova prisutnima se obratio glavni sindikalni povjerenik Podružnice i predsjednik Velikog vijeća Igor Radeka, pri čemu je pozdravio sve prisutne i zahvalio na dolasku, istakao značaj i glavne doprinose Sindikata (osobito u protekloj godini) te nagovijestio aktivnosti koje će uslijediti u skoroj budućnosti. Na kraju je pozvao sve nazočne na prigodni domjenak za vrijeme kojeg su nastavljeni druženje i razmjena mišljenja među članstvom.

Procjena svih sindikalnih povjerenika na Sveučilištu u Zadru, koji su cijelo vrijeme bili prisutni, jest da je svečanost bila ugodna i dobro prihvaćena među osamdesetak članica i članova koji su se odazvali, bilo za vrijeme cjelokupne svečanosti ili s kraćim trajanjem zbog različitih obveza na radnim mjestima. Zadovoljstvo prisutnih potvrdio je i topli pljesak na kraju početnog, protokolarnog dijela proslave, kao i pohvale većeg broja prisutnih članica i članova inicijatorima i organizatorima ove svečanosti.


Ključne riječi:

30 godina, Igor Radeka, proslava, Sveučilište u Zadru

Vezane vijesti

Prednosti članstva