Zatvorene Sportske igre, prijelazni pehar otišao u Varaždin

Prvo mjesto i titulu najbolje podružnice osvojio je Fakultet organizacije i informatike. Drugoplasirani je bio Građevinski i arhitektonski fakultet u Osijeku, a treće mjesto pripalo je Veleučilištu u Karlovcu

6. lipnja 2022.

Prigodnom svečanošću održanom u subotu, 28. svibnja zatvorene su 22. sportske igre članova Sindikata znanosti. Uspješno su odrađena sva natjecanja u prijavljenim sportskim disciplinama, a kroz tri dana natjecanja pratilo nas je i dobro vrijeme. Ipak, ovogodišnju priredbu zatvaranja umalo je pokvarila kiša koja se spustila taman u predviđeni početak zatvaranja, no zahvaljujući promptnoj reakciji organizatora, završna večer se uspješno održala uz malu odgodu i promjenu zakazane lokacije.

Igre je prigodnim govorom zatvorio predsjednik Sindikata Petar Pervan

Prvo mjesto i prijelazni pehar, koji je zbog COVID-19 pandemije dvije dodatne godine bio na prisilnom “čuvanju” u Zadru, s 23 prikupljena boda ponovno je osvojila podružnica FOI Varaždin. To je već treći put da prijelazni pehar odlazi u Varaždin otkako je ponovno uveden na Sportskim igrama. Čestitamo Varaždincima!

Drugo mjesto u ukupnom poretku, uz isti broj bodova kao i prvoplasirani, ali značajno manje osvojenih prvih mjesta u natjecanjima, osvojio je Građevinski i arhitektonski fakultet u Osijeku, dok je treće mjesto pripalo Veleučilištu u Karlovcu.

U sklopu završne svečanosti izvučena je i glavna nagrada sindikalne tombole – električni skuter City Coco III – koja je, sad već sukladno višegodišnjoj tradiciji, otišla u Osijek. Sretna dobitnica bila je Dalida Galović, predsjednica Regionalnog vijeća Osijek.

Uz nekoliko prigodnih riječi, 22. sportske igre je zatvorio predsjednik Sindikata, prof. dr. sc. Petar Pervan, kojem su ovo zadnje službene igre prije odlaska u mirovinu.

Prikazane su samo podružnice koje su osvojile minimalno jedan bod u natjecanjima

Pogledajte i foto album sa Sportskih igara:

Fotografije su dostupne na ovoj poveznici (Google Photos)


Ključne riječi:

Amarin, sportske igre, završna večer

Prednosti članstva