Pozajmice članovima Sindikata znanosti – snižena kamatna stopa

OBAVIJEST O SMANJENJU KAMATNE STOPE NA SINDIKALNE POZAJMICE

Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja obavještava sve svoje članove da će se na pozajmice koje Sindikat odobrava svojim članovima kao oblik financijske pomoći u buduće primjenjivati smanjena kamatna stopa u visini od 4,90 % umjesto dosadašnjih 8 %.
Nova kamatna stopa primjenjivat će se na sve pozajmice za koje je Sindikat znanosti zaprimio dokumentaciju nakon 20. lipnja 2015. godine, s time da će se s prvim isplatama pozajmica sa smanjenom kamatnom stopom započeti 1. srpnja 2015. godine.

Cilj

Isključivi cilj fonda za zajmove članovima Sindikata znanosti jest financijska pomoć članovima. Sindikat već godinama odobrava vrlo povoljne pozajmice svojim članovima. Mnogi naši članovi pomoć često traže u skupim “minusima” na tekućim računima ili se muče s dugotrajnom papirologijom za dobivanje nenamjenskih kredita. Sindikat je svojim pozajmicama jednim dijelom članove oslobodio ovih teškoća.

Visina pozajmica

pozamice

Uvjeti pod kojima se pozajmice odobravaju

 • Punopravno članstvo u NSZVO
 • Član ne smije imati dugovanja po prethodno isplaćenim pozajmicama
 • Visina posljednje neto plaće isplaćene prije dana podnošenja zahtjeva za pozajmicom treba biti dva puta veća od mjesečnog anuiteta

Pozajmica se odobrava bez učešća i jamaca. Naše osiguranje su ugled i kolegijalnost članova Sindikata znanosti.

Prijave

Dokumentacija kojom se traži pozajmica treba sadržavati zahtjev, ugovor, izjavu dužnika-administrativnu zabranu, presliku kartice tekućeg računa člana. Dokumente član može direktno preuzeti na linkovima u nastavku (ZAHTJEV), (UGOVOR 10.000UGOVOR 7.000UGOVOR 4.000) i (IZJAVA 10.000IZJAVA 7.000IZJAVA 4.000) te ih samostalno ispisati, zahtjev – jedan (1) primjerak, ugovor u tri (3) primjerka i izjava u tri (3) primjerka. Svi primjerci navedenih dokumenata moraju biti uredno ispunjeni i supotpisani od strane poslodavca, šefa računovodstva i korisnika pozajmice. U suprotnom zahtjev za pozajmicom neće se uzeti u obzir.

Potpuna dokumentacija se dostavlja osobno, poštom ili putem povjerenika na adresu Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja, Ulica Florijana Andrašeca 18a, 10 000 Zagreb.

Tehnika dodjele pozajmica

Pozajmice će se dodjeljivati prema rang listi pristigle potpune dokumentacije po načelu “tko prije”.

Zaprimljena dokumentacija u trenutku prispijeća u Sindikat dobiva svoju oznaku s naznakom datuma i vremena prispijeća. U slučaju da Sindikat ne raspolaže s dovoljno sredstava za isplatu svih pristiglih zahtjeva članova, sukladno trenutku prispijeća dokumentacije u Sindikat, stvara se rang lista članova koji su od Sindikata zatražili pozajmice.

Isplate pozajmica će se izvršavati sukladno prispjelim zahtjevima članova i po redoslijedu njihova prispijeća svakog dana, do 20.-tog u mjesecu, sve do ispunjenja kvote za taj mjesec, ovisno o visini raspoloživih financijskih sredstava. Isplata pozajmice se provodi isključivo i obvezno na ime i na tekući račun člana, naveden u zahtjevu za pozajmicom i to na način da se članu na njegov tekući račun doznačuju sredstva zajma umanjena za trošak obrade kredita Banke.

Po isplati pozajmice, Sindikat će u računovodstvo Ustanove u kojoj je član zaposlen poštom ili putem povjerenika dostaviti primjerak Ugovora o zajmu i Izjave dužnika – administrativne zabrane te otplatnu listu pozajmice sukladno kojoj je računovodstvo dužno provoditi obustave na plaći člana.

Ako dokumentaciju iz stavka 3. ovog članka računovodstvu ustanove dostavlja povjerenik, on je dužan Sindikatu, odmah po predaji dokumentacije, dostaviti potvrdu na kojoj je vidljivo da je dokumentacija na ustanovi zaprimljena i datum zaprimanja (preslika zahtjeva na kojoj je vidljiv urudžbeni štambilj ustanove s naznakom datuma).

Po jedan primjerak navedene dokumentacije se dostavlja članu, a jedan zadržava Sindikat.

Povrat pozajmice

Član vraća pozajmicu putem obustave na temelju dane Izjave dužnika – administrativne zabrane, uplatama na žiro račun Sindikata i s pozivom na broj partije kredita naznačen u Ugovoru o kratkoročnoj pozajmici kao i danoj administrativnoj zabrani. Član ne može sam uplaćivati mjesečne anuitete pozajmica, osim iznimno i po prethodnom odobrenju Tajništva Sindikata.

Molimo sva računovodstva da postupaju isključivo prema administrativnoj zabrani, te da svaku zabranu zadrže u svojoj evidenciji odmah čim ju potpišu, zajedno s ugovorom. U slučaju da na ugovoru nedostaje bilo koji element bitan za uplatu, molimo vas da nazovete Tajništvo Sindikata.

Detaljnije o uvjetima dodjele pozajmica možete pročitati u Pravilniku o financijskim pozajmicama.

Ove informacije možete preuzeti i u PDF formatu, a za sve eventualne nejasnoće slobodno nas kontaktirajte.

 

 


 • S.B.

  Kada će se znati je li pozajmica odobrena ili nije? Više nema one liste koja je ranije bila.

 • martinez

  Потребан Кредит ХИТНО

  MARTINEMARTINEZ437@GMAIL.COM

  Изгубите спавам ноћу, ако не и како да добијете кредит.
  * У потрази за кредит да отплати дуг
  * У потрази за кредит, да започну сопствени бизнис
  * Да ли сте у потрази за кредите за реализацију великих пројеката
  * Имате сан и схватите да не можете
  Ја сам приватни зајмодавца у сарадњи
  довољно банака, који су у стању да обезбеди ваша
  новчане захтеве. Не губећи време,
  контактирајте нас на е-маил: MARTINEMARTINEZ437@GMAIL.COM

 • aizonofe favour

  Dobrodošli u GRAHAM SHIRLEY CREDIT HOME

  E-mail: graham_shirleycredithome@outlook.com
  Kontakt: MRS GRAHAM SHIRLEY

  Da li vam je potreban kredit? Da li ste u finansijskoj krizi ili potrebni novac za pokretanje sopstvenog biznisa? Da li vam je potreban kredit za izmirivanje duga ili plaćanje računa ili započinjanje lijepog posla? Imate nizak kreditni rezultat i teško vam je da dobijete kapitalni zajam od lokalnih banaka i drugih finansijskih institucija? Evo vam šansa da dobijete kredit od naše organizacije. Nudimo kredite pojedincima za sledeće svrhe i mnogo više. Personal Loan, Business Expansion, Business Start-up, Education, Debt Consolidation, Hard Money Loans. Nudimo kredit uz nisku kamatnu stopu od 2%. Obratite nam se danas za više informacija o tome kako da se prijavite za kredit i uvjeravam vas da pružamo 24 sata uslugu isporuke kredita. Vaš finansijski proboj je naša želja. Kontaktirajte nas putem e-pošte za više informacija. E-mail: graham_shirleycredithome@outlook.com

 • boltonmicrofinance

  Jeste li muškarac ili žena, tražite zajam za rast vašeg posla
  Ili platiti vlastiti posao ili dugove, račune, iznajmiti svoj dom? Ako da, onda imamo vaš odgovorni kredit od 15.000,00 € do maksimalno 500.000.000,00 € (€) s dospijećem koji si možete priuštiti i bilo kakvim zajmom koji treba zatražiti od kupca: * Osobni zajmovi * Poslovni Zajmovi * Osobni zajmovi 2% kamata, pod uvjetom da je interes za više informacija kontaktirajte e-mail (boltonmicrofinance@gmail.com).

 • richards prisca

  Jeste li poslovni čovjek ili žena? Jeste li u financijskoj situaciji ili trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla? Nabavite vaš hitan priuštivu zajam koji će zauvijek promijeniti vaš život, ja sam gospođa richards prisca ovlaštenog zajmodavca, nudimo zajam pojedincima i javnom sektoru koji trebaju financijsku pomoć uz nisku kamatnu stopu od 3%. Loš kredit, prihvatljiv, Uvjeti i odredbe su vrlo jednostavni i obzirni. Nikada nećete požaliti ništa u ovoj transakciji zajma jer ću vas osmijehiti. Naša tvrtka je zabilježila mnogo otkrića u pružanju prvoklasnih financijskih usluga našim klijentima, posebice u području sindiciranja zajmova i osiguranja kapitala za pojedince i tvrtke. Povratili smo životnu industriju i vratili dobre poslovne ideje osiguravajući sredstva za njihov početak. Imamo mrežu investitora koji su spremni pružiti sredstva bez obzira na iznos pojedinaca i organizacija za početak poslovanja i operacija. Želim da shvatite činjenicu da ja gospođa Richards prisca je pomoći da se manje financijska povlastica vrati na pravi put Pružanje svih vrsta zajmova za njih (EG) hipotekarni zajmovi, zajmovi za stambene kredite i loše kreditne zajmove komercijalni krediti, start-up krediti za radni kapital, zajmovi za izgradnju automobila, hoteli i zajmovi za zajmove, osobni zajmovi, zajmovi za konsolidaciju duga Ja sam gospođa Richards prisca ovlašteni zajmodavac, ponudim zajam pojedinačnim i javnim sektorima koji trebaju financijsku pomoć uz nisku kamatnu stopu od 3%. Loš kredit, prihvatljiv, Uvjeti i odredbe su vrlo jednostavni i obzirni. Nikada nećete požaliti ništa u ovoj transakciji zajma jer ću vas osmijehiti. Naša tvrtka je zabilježila mnogo otkrića u pružanju prvoklasnih financijskih usluga našim klijentima, posebice u području sindiciranja zajmova i osiguranja kapitala za pojedince i tvrtke. Povratili smo životnu industriju i vratili dobre poslovne ideje osiguravajući sredstva za njihov početak. Što čekate zašto ne pokušavate, gospođa richards prisca zajam i biti bez dugova bilo koji zainteresirani klijent trebao me kontaktirati dobiti svoj hitan priuštivu zajam koji će promijeniti vaš život zauvijek, kontaktirajte nas putem Richardlegitloan@gmail.com

 • jay samuel

  Poštovani gospodine,
  Ako vam je potreban hitan posao za uspostavljanje kredita ili vam je potreban zajam za isplatu
  Vaš dug, trebate refinance zajam? Trebate li kredit za kupnju automobila ili kuće? Ako da, ne brinite više, nudimo Vam sve vrste kredita bez kreditne provjere uz odgovarajuću kamatnu stopu !!! Kontaktirajte nas danas putem e-pošte. (Sterlingunicornfunds@gmail.comza više informacija
  Hvala ti

Back to Top