Pozajmice članovima Sindikata znanosti – snižena kamatna stopa

OBAVIJEST O SMANJENJU KAMATNE STOPE NA SINDIKALNE POZAJMICE

Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja obavještava sve svoje članove da će se na pozajmice koje Sindikat odobrava svojim članovima kao oblik financijske pomoći u buduće primjenjivati smanjena kamatna stopa u visini od 4,90 % umjesto dosadašnjih 8 %.
Nova kamatna stopa primjenjivat će se na sve pozajmice za koje je Sindikat znanosti zaprimio dokumentaciju nakon 20. lipnja 2015. godine, s time da će se s prvim isplatama pozajmica sa smanjenom kamatnom stopom započeti 1. srpnja 2015. godine.

Cilj

Isključivi cilj fonda za zajmove članovima Sindikata znanosti jest financijska pomoć članovima. Sindikat već godinama odobrava vrlo povoljne pozajmice svojim članovima. Mnogi naši članovi pomoć često traže u skupim “minusima” na tekućim računima ili se muče s dugotrajnom papirologijom za dobivanje nenamjenskih kredita. Sindikat je svojim pozajmicama jednim dijelom članove oslobodio ovih teškoća.

Visina pozajmica

pozamice

Uvjeti pod kojima se pozajmice odobravaju

 • Punopravno članstvo u NSZVO
 • Član ne smije imati dugovanja po prethodno isplaćenim pozajmicama
 • Visina posljednje neto plaće isplaćene prije dana podnošenja zahtjeva za pozajmicom treba biti dva puta veća od mjesečnog anuiteta

Pozajmica se odobrava bez učešća i jamaca. Naše osiguranje su ugled i kolegijalnost članova Sindikata znanosti.

Prijave

Dokumentacija kojom se traži pozajmica treba sadržavati zahtjev, ugovor, izjavu dužnika-administrativnu zabranu, presliku kartice tekućeg računa člana. Dokumente član može direktno preuzeti na linkovima u nastavku (ZAHTJEV), (UGOVOR 10.000UGOVOR 7.000UGOVOR 4.000) i (IZJAVA 10.000IZJAVA 7.000IZJAVA 4.000) te ih samostalno ispisati, zahtjev – jedan (1) primjerak, ugovor u tri (3) primjerka i izjava u tri (3) primjerka. Svi primjerci navedenih dokumenata moraju biti uredno ispunjeni i supotpisani od strane poslodavca, šefa računovodstva i korisnika pozajmice. U suprotnom zahtjev za pozajmicom neće se uzeti u obzir.

Potpuna dokumentacija se dostavlja osobno, poštom ili putem povjerenika na adresu Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja, Ulica Florijana Andrašeca 18a, 10 000 Zagreb.

Tehnika dodjele pozajmica

Pozajmice će se dodjeljivati prema rang listi pristigle potpune dokumentacije po načelu “tko prije”.

Zaprimljena dokumentacija u trenutku prispijeća u Sindikat dobiva svoju oznaku s naznakom datuma i vremena prispijeća. U slučaju da Sindikat ne raspolaže s dovoljno sredstava za isplatu svih pristiglih zahtjeva članova, sukladno trenutku prispijeća dokumentacije u Sindikat, stvara se rang lista članova koji su od Sindikata zatražili pozajmice.

Isplate pozajmica će se izvršavati sukladno prispjelim zahtjevima članova i po redoslijedu njihova prispijeća svakog dana, do 20.-tog u mjesecu, sve do ispunjenja kvote za taj mjesec, ovisno o visini raspoloživih financijskih sredstava. Isplata pozajmice se provodi isključivo i obvezno na ime i na tekući račun člana, naveden u zahtjevu za pozajmicom i to na način da se članu na njegov tekući račun doznačuju sredstva zajma umanjena za trošak obrade kredita Banke.

Po isplati pozajmice, Sindikat će u računovodstvo Ustanove u kojoj je član zaposlen poštom ili putem povjerenika dostaviti primjerak Ugovora o zajmu i Izjave dužnika – administrativne zabrane te otplatnu listu pozajmice sukladno kojoj je računovodstvo dužno provoditi obustave na plaći člana.

Ako dokumentaciju iz stavka 3. ovog članka računovodstvu ustanove dostavlja povjerenik, on je dužan Sindikatu, odmah po predaji dokumentacije, dostaviti potvrdu na kojoj je vidljivo da je dokumentacija na ustanovi zaprimljena i datum zaprimanja (preslika zahtjeva na kojoj je vidljiv urudžbeni štambilj ustanove s naznakom datuma).

Po jedan primjerak navedene dokumentacije se dostavlja članu, a jedan zadržava Sindikat.

Povrat pozajmice

Član vraća pozajmicu putem obustave na temelju dane Izjave dužnika – administrativne zabrane, uplatama na žiro račun Sindikata i s pozivom na broj partije kredita naznačen u Ugovoru o kratkoročnoj pozajmici kao i danoj administrativnoj zabrani. Član ne može sam uplaćivati mjesečne anuitete pozajmica, osim iznimno i po prethodnom odobrenju Tajništva Sindikata.

Molimo sva računovodstva da postupaju isključivo prema administrativnoj zabrani, te da svaku zabranu zadrže u svojoj evidenciji odmah čim ju potpišu, zajedno s ugovorom. U slučaju da na ugovoru nedostaje bilo koji element bitan za uplatu, molimo vas da nazovete Tajništvo Sindikata.

Detaljnije o uvjetima dodjele pozajmica možete pročitati u Pravilniku o financijskim pozajmicama.

Ove informacije možete preuzeti i u PDF formatu, a za sve eventualne nejasnoće slobodno nas kontaktirajte.

 

 


 • S.B.

  Kada će se znati je li pozajmica odobrena ili nije? Više nema one liste koja je ranije bila.

 • MR Roman

  Prijavite se za brzo i povoljno kredit isplatiti račune i započeti novi posao ili ponovno financirati svoje projekte na jeftiniji kamatnu stopu od 3%. Kontaktirajte nas danas putem: ukhomeloanfund@gmail.com s iznosa kredita potrebno kao minimalnog zajam ponuda je $ 1,000.00 USD za bilo koji izbor od iznosa kredita. Mi smo legitimna registrirani i certificirani vjerovniku. Možete nas kontaktirati putem e-maila danas za brzi odgovor (ukhomeloanfund@gmail.com), ako ste zainteresirani za dobivanje ovog kredita, kontaktirajte nas za više informacija o procesu kredita, proces kako uvjeti za kredit i kako kredit će biti prenesena na vas učiniti. Trebam vašu hitan odgovor ako ste zainteresirani.

 • MR Roman

  Zdravo,

  Heaven pomoći onima koji sami sebi pomognu, u koliko ne želite da
  biti prevareni i ripped svoj novac, to je relevantno da znate
  da tamo da svi ne mogu biti isti jer postoje neki koji
  imaju istinsku namjeru a to je da pomogne, ali je bezbroj prevara
  nadmašuje broj istinskih pojedinaca. Imam lijep i
  ugled za zaštitu, ako su drugi zaprljan i napravio budalu od njihovih
  ime, gospođa Anita Isa nije takav kao što sam ja žena koja vjeruje
  u rekavši da je dobar naziv je bolji od bogatstva pa ako mislite
  koji iznos ili novac koji će dolaziti i odlaziti je ono što će mi napraviti
  tlo moje ime, to je velika greška i mislim da bi trebalo barem
  pišu da se ispravi taj mentalitet jer je kao da se sumnja
  dok mi tražimo ovu naknadu. Znam da je to politika
  kompanija i da je ta naknada će se dati Transfer Agent

  Time otkucava i ja ću završiti moj e-mail sa biblijskim izreka koja
  je citirao ispod “On koji moraju hodati, moraju hodati dok je dan za noć
  kometa kada nitko ne može raditi “.a sada da ima vremena, da nas finalizirati
  ovo i pobrinite se da dobijete kredit najkraćem kao da razgovaram s vama kao
  žena časti kojima sam, da neće biti razloga da ne
  prima svoj kredit jednom vam poslati ovu naknadu

  To je zato što kada im je povjerenje u poslovanju, poslovnim Excel.
  Transakcije ovako teško vjerovati, samo na kraju može tell.Hope
  ste navikli na ovaj izraz “cilj opravdava sredstvo”. niko je
  zanima kako ste počeli, oni će uvijek žele da znaju kako
  ćete end.Surprising stvari su više značajan nego ne iznenađuje
  stvari, ja ću staviti iznenađenje u lice dok ovo
  transakcije i dalje. Hitna poruka će biti visoko poštovati
  odmah ste gotovi s ovom message.I nadaju da čuti od vas,
  Vi samo morati platiti ove naknade, tako da se porez može osloboditi svoj kredit
  u narednih 2 sata u redu učiniti da se vratim na mene što je prije moguće u redu
  Ugodan dan.

  Znam da ti se ne čini ovo plaćanje da mi ni moja firma vas
  čine plaćanje u agenciji transfer čine ovaj plaćanja koji
  ćete imati prebačen u svoj bankovni račun koji ste send.Our
  odjel odobrenje prijenos sredstava ne može osloboditi kredita za vas
  oduzimanjem od vašeg kredita / fondova novac ili bilo koji drugi alternative.that
  je zašto uslovi su navedeni na ugovoru o zajmu tako Savjetujem da
  pokušati da se sastanemo sa zahtjevom tako da možemo završiti ovaj kredit
  transakcije kao kredit u pitanju je već 100% sigurne.
  Ove politike su uspostavljeni za provjeru prethodno iskusio
  slučajeva u nepravilne / Prisvajanje i mi, dužni su da se ponašaju
  skladu s njima.

  Želim da znate da ne možemo vam muljaža u redu ćete dobiti svoj kredit

  Gospođa Anita Isa

 • MR Roman

  Prijavite se za brzo i povoljno kredit isplatiti račune i započeti novi posao ili ponovno financirati svoje projekte na jeftiniji kamatnu stopu od 3%. Kontaktirajte nas danas putem: ukhomeloanfund@gmail.com s iznosa kredita potrebno kao minimalnog zajam ponuda iznosi 1.000,00 na bilo koji izbor od iznosa kredita. Mi smo legitimna registrirani i certificirani vjerovniku. Možete nas kontaktirati putem e-maila danas za brzi odgovor (ukhomeloanfund@gmail.com), ako ste zainteresirani za dobivanje ovog kredita, kontaktirajte nas za više informacija o procesu kredita, proces kako uvjeti za kredit i kako kredit će biti prenesena na vas učiniti. Trebam vašu hitan odgovor ako ste zainteresirani.

 • fred mantin

  Mislite li da je za dobivanje kredita? Ti si ozbiljno je potrebna hitna kredit za pokretanje vlastitog posla? Jeste li u dugovima? Ovo je vaša prilika da se postigne svoje želje, dajemo osobni zajmovi, poslovne zajmove i kredite poduzećima i sve vrste kredita sa 2% kamata za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila (fredmantin@gmail.com)

 • fred mantin

  Jeste li poslovni čovjek ili žena? Trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za podmirenje vaš dug ili isplatiti Vašeg računa ili početak lijep posao? Da li je potreban novac za svoj projekt? Nudimo osigurani krediti za bilo koji iznos i bilo gdje u svijetu (pojedinci, poduzeća, nekretnina i pravne osobe) u našoj stopi od 2% odličan. U odgovoru na zahtjev i poslati više informacija na sljedeću e-mail adresu: (fredmantin@gmail.com)

 • Arcos Gonzalez

  PRIJAVITI HITNO KREDIT PONUDA. SADA

  Poštovani kandidati za kredite, Pozdrav iz LUCKY čvrste kredita.
  Mi smo certificirani zajam zajmodavac koji nudi kredite
  ljudi koji su u potrebi kredita. mi daje kredite za
  projekte, poslovne, porezi, duga, računa, i mnogi drugi
  reasons.we izvoditi na 2% više rate.There primati putem
  dobiti kredit za tvrtku, tako da vam je potreban kredit?
  Jeste li u dugovima? Želite li pokrenuti posao i treba kapital?
  Trebate kredit ili financiranje iz bilo kojeg razloga? tvoja pomoc
  napokon, i dajemo sve zasluge u iznosu od
  jeftin i pristupačan samo 2% godišnje, ako ste zainteresirani
  Molimo kontaktirajte nas još danas na
  (Luckyloans19@gmail.com)
  i dobiti svoje kredite today.For više o našem
  usluge, molimo vas da ostavite
  znajući iznos kredita vam je potrebno i vrijeme trajanja kredita.
  želite da se
  * Osobni Krediti (Secure i unsecured)
  * Poslovni Krediti (Secure i unsecured)
  * Konsolidacija Zajam i još mnogo toga.
  Mi smo certificirani, pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz i
  dinamičan. Ako ste zainteresirani, molimo Vas da se obratite
  nas na:
  Luckyloans19@gmail.com

  Sretno,
  Kupac.
  LUCKY kredit.

 • Andrew Winner

  Donosimo vam pozdrave od Andrew pobjednika zajam tvrtki.

  Da li vam je potrebna financijska pomoć bilo koje vrste?
  Osobni krediti?
  Poslovne zajmove?
  Hipotekarni krediti?
  Poljoprivredni i projekt financiranja?

  Dajemo kredite na 2% kamatne stope! Kontakt

  (Andrewwinnersloan@gmaill.com)

  pomogli smo puno ljudi koji su sada ponosni vlasnici vlastiti posao, kuće, automobili pa sam vas tjerati da se ne smije izostaviti u ovom životu vremenskom priliku. pa kontaktirajte nas još danas na

  (Andrewwinnersloan@gmail.com)

 • Thomson Louis

  Pozdrav svima Ja sam gospođa THOMSON Luois od Califonia. Želim podijeliti Božju dobrotu u svom životu nakon toliko mjeseci težak da biste dobili kredit na internetu i prevarena, pa sam bio nemiran i očajan u dobivanje kredita iz vjerodostojne vjerovniku online. No, kao što je Bog htio, vidio sam komentar od prijatelja po imenu Anabel i razgovarali o ovom čitljiv e povjerenje tvrtke (! Florenceloans1@gmail.com) gdje je lako i brzo stekao njegovo povjerenje, bez stresa, pa me upoznao s čovjekom po imenu gospođa CHARLES Florence krediti koji kontrolira tvrtku pod nazivom Florence kredita tvrtke, tako da sam pitao za iznos kredita (810,000.00USD $) s niskom kamatnom stopom od 2%, tako da je kredit odobren i položiti na svoj bankovni račun u manje od 48 sati, bilo je, kao što sam bio u mogućnosti da biste dobili leđa na noge, tako da je moj slomljena je sada u punom jeku, a također i da plati svoje račune, pa savjetujem svima koji su zainteresirani za dobivanje kredita bez kolaterala, bez kreditne provjeriti, a ne potpisnice stopa samo 2% i bolje otplate rasporedi / raspored za kontakt gđa FLORENCE možete ju kontaktirati putem njenog e-maila :! florenceloans1@gmail.com

  m/. ,.,

 • Thomson Louis

  FLORENCE KREDITA COMPANT
  To je upoznavanje svih kredita kandidata. to je dobro poznato kredit tvrtka iz ujedinjene države Amerike, pomogli smo tisuće ljudi iz različitih zemalja. Ova tvrtka je dobila nagradu od najljepših mrav vjeruje zajam tvrtki 2016., svaki mjesec minimalno 17 i 25 kupca dajemo kredit, a oni su radili i danas s dobrim ulaganjem, ako je ova tvrtka vam dati kredit morate koristiti polovicu zajma ulaganja. Vi ćete biti odobren kredit ako se nađete u ovoj florenceloans1@gmail.com~~pobj FLORENCE zajam tvrtki, Jeste li u potrazi za poslovni kredit? Krediti, debt consolidation krediti, unsecured krediti, poduzetnički kapital, itd .. Ili ste odbijen kredit od banke ili prevare nepriznate tako zovu zajam tvrtki? , Mi smo privatna vjerovniku, krediti poslovnih subjekata i pojedinaca u niskom stopom od 2% i dajemo našim klijentima najbolju uslugu e-pošte; florenceloans1@gmail.com
  jhdvjnal

 • Pascal Frank

  Dobar dan, ja sam registrirani privatni vjerovniku. Dajemo kredite kako bi ljudi koji trebaju da se poboljša njihov financijski položaj cijelog svijeta s vrlo malo godišnje kamatne stope kao niska kao i 2% u roku od godinu do 30 godina. U bilo kojem dijelu svijeta, dajemo kredite u rasponu od 4.000 € do € 100 milijuna. Naši krediti dobro su osigurani za maksimalnu sigurnost je naš prioritet. Zainteresirani trebaju nas kontaktirati putem e-maila: (pascalfrankloans@gmail.com)

  Vi ste bili presavijen od strane mnogih banaka.
  Ne morate financirati širenje svog poslovanja.
  Ne trebate osobni zajam.

  Podnijeti zahtjev za kredit je poslao dolje pojedinosti:
  1. ime i prezime
  2. Adresa
  3. broj
  Razdoblje 4. Trajanje
  5.Phone broj
  6. Zanimanje
  Vrati nam se što prije posssible
  Hvala i Bog blagosloviti.
  G. Pascal

 • Plavec Jožef

  Posuditi do 1,000,000 EURA (zeljka.baletic@gmail.com)

  Trebate hitan zajam? Ovdje je vaša prilika da biste dobili kredit od naše tvrtke po kamatnoj stopi od 3%. Naš krediti su osigurani i zajamčena. Kontaktirajte nas danas, uz iznos potrebno. E-mail: zeljka.baletic@gmail.com

 • magret james

  Pozdrav, ja gospođa JELENA FEDOSEJEVA, privatni zajam zajmodavac koji daje životni vijek priliku kredita. Trebate li kredit hitno isplatiti dug ili vam je potreban kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? Vi ste odbijen od strane banaka i drugih financijskih tijela? Trebate li konsolidacija zajam ili hipoteku? u potrazi za više jer smo ovdje da bi sve svoje financijske probleme stvar prošlosti. Mi posuditi sredstva pojedincima kojima je potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da ulagati u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij obavijestiti vas da smo pružiti pouzdanu pomoć i primatelja, te će biti spremni ponuditi kredit. Dakle, obratite nam se danas putem e-pošte: (jelenafedosejevaloan@gmail.com)

 • Steven Cantrell

  TREBATE hitan financijsku kredit kredit?
  JESTE LI uskraćena od strane banaka za dobivanje kredita za svoju tvrtku, plaćanje duga i stanovanje, ne tražite dalje.
  * Vrlo brzo i brzo prenijeti na svoj bankovni račun
  * Otplata počinje osam mjeseci nakon što ste dobili novac
  u svoj bankovni račun
  * Niska kamatna stopa od 2%
  * Povrat dugotrajno (1-30 godina) Trajanje
  * Uvjeti fleksibilnog zajma i mjesečne isplate
  * Nanesite – dobiti odobrenje – Račun dodijeljen iznos zajma

  ================================

  Molimo Vas da nas kontaktirate preko ove adrese
  (Marcoloancompany@gmail.com)

 • MAGRET JAMES

  zdravo.
  Jeste li bili odbiti kredit od lažni zajam tvrtki, Trebate li hitan zajam platiti svoje račune, da li je potrebno unsecured krediti, Jeste li u potrazi za poslovni kredit? osobni zajam, hipoteka, auto kredit, studentski kredit, debt consolidation kredita, poduzetnički kapital, itd … smo otvorili financijski prilika kreditiranje poduzeća i pojedinaca u niskom i pristupačne kamatnu stopu od 2% kamatne stope. Ako ste zainteresirani da se hitno kredit? Molimo kontaktirajte nas danas putem e-maila: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) i dobiti kredit danas.

 • Vick Mara

  (TVRTKA VICK MARALOAN)

  Pozdrav gospođo, Vick Mara, zajmodavac je legitiman i pouzdan zajam za zajmove
  U uvjetima i odredbama jasno i razumljivo uz kamatnu stopu od 2%. iz
  USD $ 12,000 do $ 8,000,000, samo eura i funti. Dajem poslovne zajmove,
  Osobni zajmovi, studentski krediti, auto krediti i zajmovi za plaćanje računa. ako ti
  Treba loana2
  Morate učiniti je da me kontaktirate izravno
  U: (vickmara3@gmail.com)
  Bog te blagoslovio.
  Iskreno,
  Gđa. Vick mara
  E-adresa: (vickmara3@gmail.com)

  Napomena: sav odgovor treba poslati na adresu: (vickmara3@gmail.com)

 • AVELINO PEREZ RODOLFO

  HITNO KREDIT PONUDA SADA AUTHENTIC: queenethloans@gmail.com Jeste li u potrazi za poslovni kredit? Osobni zajam studentski kredit, debt consolidation kredita, unsecured kredita, poduzetnički kapital, itd .. Ili je odbijen kredit od banke ili vjerovniku za bilo kojeg razloga. Mi smo privatni lenders, krediti tvrtkama i pojedincima s niskim kamatna stopa i 2% kamatne stope. Ako ste zainteresirani za kredit? Kontaktirajte nas još danas na (queenethloans@gmail.com) i dobiti kredit danas.

 • anderson

  Dobar dan
  Tražite hitan zajam? Kontaktirajte merlekloanventure@gmail.com za svoj neposredni zajam.
  telefon: +17815611941
  WhatsApp: +2349022703318,
  Hvala

 • Mrakus Grey

  Trebate li zajam za početak poslovanja ili za plaćanje
  Apartman ovdje je vaša prilika da imate zajam s nama
  Ako ste ljubazni zainteresirani za nas
  Markusgreyloanfirm@gmail.com za više informacija

 • Pedro Gonzalo

  Mislite li za dobivanje zajma? Jeste li ozbiljno potrebni hitni zajam za pokretanje vlastitog posla? Jeste li u dugu? Ovo je vaša prilika da postignete svoju želju, dajemo osobne zajmove, komercijalne zajmove i zajmove tvrtkama i sve vrste kredita uz kamatnu stopu od 2% za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila (gonzalopedroloanfirm@gmail.com)

 • magret james

  Zdravo,
  Da li vam je potrebna hitna kredit ??? Jeste li u dugovima? Da li imate loše kreditne? da li ste bili odbijen od strane banke, da li vam je potreban kredit za pokretanje biznisa svog ?, Dajemo kredite da ljudi bez obzira na njihov loš / loše kreditne rezultate. Dajemo obje poslovne i osobne kredite s dugom i kratkom roku trajanja po svom izboru s niskom kamatnom stopom od 2% po anulirati za pojedince, kompanije .. Naša kredita programer je brz i pouzdan, primjenjuju danas i dobiti instant polje back.Our krediti su dobro osigurani, 100% Garantirano i klijenti mogu biti sigurni maksimalnu sigurnost. Za daljnje upit kontaktirajte nas putem naše e-mail adresu: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) i dobiti svoj kredit danas.
  Gospođa Magret james MD / CEO
  E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

 • Rebecca Gonzalez

  Zdravo,
  Ja sam gospođa Rebecca Gonzalez privatni zajam zajmodavac .. Nudimo privatne, komercijalne kredite i osobni zajmovi s vrlo minimalnim godišnjim kamatnim stopama kao niska kao 2% u jednoj godini od 1 do 30 godina trajanja otplate trajanja bilo kojem dijelu svijeta.Dažemo Out kredite u rasponu od $ 5.000 do $ 10.000.000,00 USD. Naši krediti su dobro osigurani za maksimalnu sigurnost naš prioritet. Ako ste zainteresirani za dobivanje kreditnog obrasca, tvrtka u kojoj podnositelj zahtjeva ispunjava obrazac i vraća zajam. ZAHTJEVA Podnositelj zahtjeva: Puno ime: ……… Država: …………. Seks: …………. Tel: … ………. Zanimanje: …….. Potrebni iznos: ………… Svrha zajma: Trajanje zajma ……..: ………… telefon: adresa e-pošte …………. ……………… Lozinka …………………. srdačan pozdrav. Nadam se da vidim vaš odgovor putem ove e-pošte: Rebeccagonzalezloanfirm@gmail.com

 • Rebecca Gonzalez

  Zdravo,
  Ja sam gospođa Rebecca Gonzalez privatni zajam zajmodavac .. Nudimo privatne, komercijalne kredite i osobni zajmovi s vrlo minimalnim godišnjim kamatnim stopama kao niska kao 2% u jednoj godini od 1 do 30 godina trajanja otplate trajanja bilo kojem dijelu svijeta.Dažemo Out kredite u rasponu od $ 5.000 do $ 10.000.000,00 USD. Naši krediti su dobro osigurani za maksimalnu sigurnost naš prioritet. Ako ste zainteresirani za dobivanje kreditnog obrasca, tvrtka u kojoj podnositelj zahtjeva ispunjava obrazac i vraća zajam. ZAHTJEVA Podnositelj zahtjeva: Puno ime: ……… Država: …………. Seks: …………. Tel: … ………. Zanimanje: …….. Potrebni iznos: ………… Svrha zajma: Trajanje zajma ……..: ………… telefon: adresa e-pošte …………. ……………… Lozinka …………………. srdačan pozdrav. Nadam se da vidim vaš odgovor putem ove e-pošte: Rebeccagonzalezloanfirm@gmail.com

 • olivia marrice

  Zdravo, trebate hitni zajam bez pada u ruke prevaranti
  Upravo ovdje na vašem pragu je zajam društvo pod lean doba ikona nelson Mandela
  Je ovdje kako bi vam pružio zajam koji će vas učiniti sretnim i učiniti vam osmijeh
  Podnijeti zahtjev za pravi kredit sada na našu adresu e-pošte na (Pineheartloanfirm@gmail.com)

  Žuri i primjenjuje se danas i dobije zajam koji ste oduvijek tražili

  (Pineheartloanfirm@gmail.com)

Back to Top