Reprogramiranje dugova i financijsko savjetovanje

Tvrtka Be-On Savjetovanje d.o.o., specijalizirani savjetnik u procesu restrukturiranja i reprograma dugovanja, svakog utorka u 17 h, u ulici grada Vukovara 274, nudi besplatna savjetovanja namijenjena:

  • Svim blokiranima koji imaju uvjete za reprogram i na ovaj način žele povratiti svoju financijsku situaciju

  • Svima koji su prezaduženi i u opasnosti da će dugovanja preći u blokadu računa

  • Svima koji žele objediniti sve svoje financijske obveze i na taj način staviti te obveze pod kontrolu

  • Svima onima koji razmišljaju o tome da svoje financijske obveze zamijene istim ili sličnim obvezama, ali po povoljnijim uvjetima

Be-On Savjetovanje posjeduje odobrenje za obavljanje poslova posredovanja u potrošačkom kreditiranju izdano od strane Ministarstva financija RH , ima ostvarenu suradnju s više od 20 banaka te više od 30 iskusnih financijskih savjetnika koji stoje na raspolaganju.

Ukoliko se članovi Sindikata nakon besplatnog savjetovanja odluče koristiti usluge Be-On Savjetovanja, ostvaruju određeni popust na standardne cijene naknada. Pritom je bitno istaknuti kako se naknada naplaćuje isključivo po uspješnom okončanju procesa restrukturiranja dugova, dok je savjetovanje tijekom samog procesa besplatno.

Cjenik s popustom za članove možete pogledati ovdje, a detaljnije informacije i cjelokupni opis procesa restrukturiranja dugovanja možete vidjeti ovdje.

Po zahtjevu naših članova, prezentacija procesa restrukturiranja i besplatno savjetovanje može se organizirati i na samim podružnicama. U tom slučaju potrebno se samo javiti na mail matija@nsz.hr.


Ključne riječi:

financijska pomoć | povoljnosti za članoveBack to Top