19. sportske igre NSZVO – druga najava

Podsjećamo vas da će se ovogodišnje sportske igre održati u ROVINJU, RESORT AMARIN**** od 7. do 11. lipnja 2017. Cijena aranžmana iznosi 900,00 kuna.

Molimo vas da nam što prije pošaljete vaše prijave kako bismo bili u mogućnosti kvalitetno nastaviti organizacijske aktivnosti. Svi zainteresirani članovi za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoje prijave dostaviti najkasnije do 15. svibnja 2017.

Molimo da tablicu za prijavu članova i članova obitelji u EXCEL formatu ispunite i pošaljete (iznimno u slučaju ručnog popunjavanja skenirano u PDF formatu) na sljedeći e-mail. Tablica je dostupna i putem programa Union Management.

Podružnice iznos moraju uplatiti jednokratno za sve članove svoje podružnice koji su sudionici sportskih igara, a uplate će se izvršiti na način da sindikalni povjerenik podnese zahtjev preko programa Union Management, a originale pošalje poštom u Tajništvo (ispuniti obrazac Zahtjev 1, Odluka 2 i priložiti gore navedenu tablicu liste članova koji dolaze na sportske igre). Dokumentaciju je potrebno poslati u Tajništvo najkasnije do 15. svibnja 2017. kako bi se na vrijeme izvršile uplate.

Jedino ČLANOVI OBITELJI vrše pojedinačne uplate na:

žiro račun HR6423600001101825710
MAISTRA d.d., Obala V. Nazora 6, Rovinj
OIB: 25190869349

a uplatnicu donose sa sobom ili plaćaju na  recepciji prilikom odlaska.

Svi članovi zainteresirani za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoj dolazak prijaviti na način da o tome obavijeste podružnicu (glavnog povjerenika ili zaduženu osobu), a svaka podružnica će o prijavama obavijestiti Tajništvo.

Ovdje možete preuzeti plakat za sportske igre.


Ključne riječi:

Resort Amarin | sportske igre



Back to Top