Zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond za članove

Obavještavamo vas o novom projektu Sindikata znanosti – osnivanje zatvorenog dobrovoljnog mirovinskog fonda za članove Sindikata. Ovim putem vam najavljujemo i provođenje anonimne ankete među članovima, čiji rezultati će nam pomoći u procjeni isplativosti pokretanja ovog projekta.

Obavještavamo vas o novom projektu Sindikata znanosti – osnivanje zatvorenog dobrovoljnog mirovinskog fonda za članove Sindikata. Sindikat znanosti pokreće ovu inicijativu kao pokrovitelj takvog projekta, s ciljem ugovaranja povoljnijih uvjeta štednje za mirovinu svojim članovima.

Ovim putem vam najavljujemo i provođenje anonimne ankete među članovima, čiji rezultati će nam pomoći u procjeni isplativosti pokretanja ovog projekta.

Pripremili smo vam i promotivni letak u kojem se nalaze najvažnije informacije o navedenoj temi, kao i kratak pregled najčešćih pitanja i odgovora vezanih za ulaganja u treći mirovinski stup zatvorenog fonda za članove Sindikata, a za sva dodatna pojašnjenja vam stojimo na raspolaganju.

Nadamo se da ćete prepoznati višestruke koristi ovakvog oblika štednje za mirovinu, kako bismo zajedničkim snagama uspješno realizirali ovaj projekt.


Ključne riječi:

zatvoreni mirovinski fond

Prednosti članstva