Obavijest o promjenama u pravnoj službi

Od 2. studenog ove godine, dio poslova pravne službe koji se tiče pravnog savjetovanja članova Sindikata obavljat će odvjetnički ured Bistrović

28. listopada 2022.

Poštovane kolegice i kolege,

nedavno smo Vas izvijestili o promjenama u radu pravne službe Sindikata nastalima kao rezultat neplaniranih kadrovskih poteškoća. Kako bismo u što kraćem roku omogućili svim članovima kompetentnu i pravovremenu pravnu pomoć od 2. studenog ove godine, dio poslova pravne službe koji se tiče pravnog savjetovanja članova Sindikata obavljat će odvjetnički ured Bistrović.

Sukladno tome, molimo Vas da obratite pažnju na sljedeće informacije:

  • svi punopravni članovi Sindikata od 2. studenog 2022. godine svoje pravo na pravnu pomoć i zaštitu prava iz radnog odnosa mogu ostvariti obraćanjem odvjetničkom uredu Bistrović radi dobivanja opće pravne informacije te pravnih savjeta na sljedeći način:

Izravnim obraćanjem odvjetničkom uredu automatski dajete privolu odvjetniku da u svrhu pružanja pravne pomoći izvrši provjeru Vašeg članskog statusa.

Kada je riječ o pitanjima koja se tiču statusa aktualnih sudskih sporova članova, unutarnje organizacije Sindikata, odnosno sindikalnih podružnica (npr. promjene u povjereništvima podružnica, provođenje izbora i slično), molimo Vas da se i dalje obraćate izravno Tajništvu Sindikata putem e-maila te pozivom na broj 01 4847 337.


Ključne riječi:

Odvjetnički ured Bistrović, pravni savjeti

Prednosti članstva