Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Nacrt novog Pravilnika o napredovanju upućen u javnu raspravu

Tekst Nacrta novog Pravilnika o uvjetima za izbor u znanstvena zvanja dostupan je za preuzimanje, a možete se i uključiti u javnu raspravu koja će trajati do 6. lipnja 2016. godine. Uz prijedlog Pravilnika, u javnoj raspravi su još dva važna dokumenta za zaposlene u našem sustavu.

Nacionalno vijeće za znanost, visoko obrazovanje i tehnološki razvoj na zadnjoj sjednici održanoj 30. ožujka 2016. godine usvojilo je Nacrt Pravilnika o uvjetima za izbor u znanstvena zvanja te ga uputilo u javnu raspravu koja će trajati do 6. lipnja.

Stručno povjerenstvo za izradu Pravilnika će temeljem provedene rasprave izraditi konačan tekst prijedloga Pravilnika i dostaviti ga Nacionalnom vijeću do 30. lipnja.

Ukoliko želite sudjelovati u javnoj raspravi o Nacrtu Pravilnika, možete to učiniti ovdje.

Uz Pravilnik o napredovanju, u javnoj raspravi su još dva dokumenta od značaja za zaposlene u znanosti i visokom obrazovanju:

  • Iskaz o procjeni učinaka propisa za Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju, vezano uz plaće rektora i prorektora – Savjetovanje je otvoreno do 6. svibnja 2016. i možete mu pristupiti ovdje.
  • Iskaz o procjeni učinaka propisa za Zakon o državnoj potpori za istraživačko-razvojne projekte – Savjetovanje je otvoreno do 9. svibnja 2016. i možete mu pristupiti ovdje.
 

 


Ključne riječi:

javna rasprava, pravilnik o napredovanju u znanosti

Prednosti članstva