Otvorene 21. sportske igre Sindikata znanosti

Ove se godine na igrama u Rovinju okupilo oko 600 sudionika iz 53 podružnice koji će se u naredna tri dana natjecati u brojnim pojedinačnim i ekipnim sportskim disciplinama

6. lipnja 2019.

U srijedu, 5. lipnja službeno su otvorene još jedne Sportske igre Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja. I ove su godine Igre okupile impresivan broj sudionika: ukupno oko šest stotina sindikalnih članova i članova njihovih obitelji stiglo je u rovinjski Resort Amarin kako bi sudjelovalo u 21. po redu Sportskim igrama. Kako je u šali rekao predsjednik Sindikata prof. dr. sc. Petar Pervan u prigodnom govoru na ceremoniji otvaranja, Igre su napokon postale punoljetne u svim državama svijeta.

U narednih tri dana natjecatelji će se okušati u cijelom nizu pojedinačnih i ekipnih sportskih disciplina, a uz pehare i medalje namijenjene najboljima u svakom od sportova, posebna pažnja sudionika bit će usmjerena na osvajanje velikog pokala koji pripada najuspješnijoj podružnici na Igrama.

I ove godine za sudionike Igara je organizirana bogata tombola s atraktivnim nagradama koje će se uživo izvlačiti na završnoj večeri u subotu, dok će u petak uvečer svi okupljeni moći prezentirati svoje glazbene vještine na tradicionalnom karaoke natjecanju.


Ključne riječi:

Amarin, sportske igre

Prednosti članstva