Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

HRT Otvoreno, 25.1.2018. – O plaćama i preporukama MMF-a

Da u hrvatskom medijskom prostoru tinja permanentan sukob različitih gledišta i ideologija oko pitanja plaća i drugih prava radnika postalo je više nego očito uvidom u nedavno prikazanu HRT-ovu emisiju Otvoreno, na temu preporuka MMF-a o zamrzavanju plaća u Hrvatskoj. Žustru polemiku koju su u emisiji razvili ekonomski analitičar Milan Račić i gospodin Vilim Ribić pratila je na mahove iznenađujuća razina netolerancije i osobne netrpeljivosti prema osobama i organizacijama koje štite interese hrvatskih radnika, utemeljene prije svega na dezinformacijama i notornim neistinama o sindikalnom djelovanju.

29. siječnja 2018.

Da u hrvatskom medijskom prostoru tinja permanentan sukob različitih gledišta i ideologija oko pitanja plaća i drugih prava radnika postalo je više nego očito uvidom u nedavno prikazanu HRT-ovu emisiju Otvoreno, na temu preporuka MMF-a o zamrzavanju  plaća u Hrvatskoj. Žustru polemiku koju su u emisiji razvili ekonomski analitičar Milan Račić i gospodin Vilim Ribić pratila je na mahove iznenađujuća razina netolerancije i osobne netrpeljivosti prema osobama i organizacijama koje štite interese hrvatskih radnika, utemeljene prije svega na dezinformacijama i notornim neistinama o sindikalnom djelovanju. Kako je na ta i slična podmetanja reagirao naš predsjednik Velikog vijeća pogledajte u emisiji.

Ostali sugovornici bili su Zvonimir Savić, direktor Sektora za ekonomske analize HGK-a i Ante Zvonimir Golem, dopredsjednik Hrvatske liječničke komore.


Ključne riječi:

Ante Zvonimir Golem, Milan Račić, MMF, Otvoreno, Zvonimir Savić

Vezane vijesti

Prednosti članstva