Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Provedeni izbori za predsjednicu Velikog vijeća i člana Malog vijeća

Za novu predsjednicu Velikog vijeća izabrana je profesorica Vesnica Garašić s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta u Zagrebu, dok je u Malo vijeće ušla profesorica Dalida Galović s Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku

20. siječnja 2021.

Na zadnjoj, 12. sjednici Velikog vijeća provedeni su izbori za predsjednicu Velikog vijeća nakon ostavke bivšeg predsjednika Velikog vijeća, prof. dr. sc. Igora Radeke. U zadnjem krugu izbora ostale su dvije kandidatkinje: izv. prof. dr. sc. Dalida Galović s Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku (na naslovnoj fotografiji lijevo) i izv. prof. dr. sc. Vesnica Garašić s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta u Zagrebu (na naslovnoj fotografiji desno). 17 glasova u tajnom glasovanju dobila je kolegica Vesnica Garašić, a 10 glasova Dalida Galović.

Odlaskom bivšeg predsjednika Igora Radeke, ostalo je jedno upražnjeno mjesto u Malom vijeću Sindikata. U tajnom glasovanju između svih drugih članova Velikog vijeća najviše glasova dobila je Dalida Galović.

Mandat predsjednice Velikog vijeća Vesnice Garašić i nove članice Malog vijeća Dalide Galović trajat će do Sabora Sindikata u travnju 2022. godine.

 


Ključne riječi:

Dalida Galović, izbori u sindikatu, Malo vijeće, veliko vijeće, Vesnica Garašić

Vezane vijesti

Prednosti članstva