20. sportske igre Sindikata znanosti – druga najava

Podsjećamo Vas da će se ovogodišnje jubilarne sportske igre Sindikata održat u Rovinju, Resort Amarin, od 13. 6. 2018. do 17. 6. 2018.

10. svibnja 2018.

Podsjećamo vas da će se ovogodišnje sportske igre održati u ROVINJU, RESORT AMARIN**** od 13. do 17. lipnja 2018. Cijena aranžmana iznosi 930,00 kuna po osobi.

Aranžman uključuje 3 puna pansiona (247,00 kn po osobi i danu) i 1 polupansion (189,00 kn po osobi i danu), boravišnu pristojbu, PDV, doručak/ručak/večera, korištenje sportskih terena i zabavu.

Djeca do 2 godine imaju besplatan smještaj, djeca od 2 do 12 godina imaju 50% popusta na smještaj.

Kako ove godine obilježavamo 20. godina održavanja sportskih igara, tim povodom će Sindikat sufinancirati 50 % od ukupne cijene aranžmana i to samo za članove Sindikata.

S obzirom da imamo ograničen broj mjesta molimo vas da se čim prije prijavite, a najkasnije do 18. svibnja 2018.

Sukladno broju zainteresiranih za sudjelovanje na igrama te broju rezerviranih mjesta prioritet imaju članovi Sindikata, a zatim članovi obitelji.

Na igrama se mogu natjecati  ISKLJUČIVO ČLANOVI SINDIKATA. Tijekom igara u ponuđenim objektima i po ponuđenoj cijeni mogu boraviti i članovi obitelji članova Sindikata, ali se ne mogu natjecati. Obavezno je prijaviti nam i članove obitelji, zbog rezerviranih kapaciteta.

Tablica za prijavu članova i članova obitelji je u prilogu e-maila. Molimo da tablicu za prijavu članova i članova obitelji u EXCEL formatu ispunite i pošaljete (iznimno u slučaju ručnog popunjavanja skenirano u PDF formatu) na sljedeći e-mail: dijana@nsz.hr. Tablica je dostupna i putem programa Union Management.

Podružnice iznos moraju uplatiti jednokratno za sve članove svoje podružnice koji su sudionici sportskih igara, a uplate će se izvršiti na način da sindikalni povjerenik podnese zahtjev preko programa Union Management, a originale pošalje poštom u Tajništvo (ispuniti obrazac Zahtjev 1, Odluka 2 i priložiti tablicu liste članova koji dolaze na sportske igre – iz priloga ovog e-maila). Dokumentaciju je potrebno poslati u Tajništvo najkasnije do 18. svibnja 2018., kako bi se na vrijeme izvršile uplate.

Sufinancirana cijena smještaja koja se plaća iz sredstava podružnice iznosi 465 kn po članu, a razliku do 930 kn Sindikat plaća direktno Amarinu.

Jedino članovi obitelji vrše pojedinačne uplate na: žiro račun HR6423600001101825710, MAISTRA d.d., Obala V. Nazora 6, Rovinj, OIB: 25190869349, a uplatnicu donose sa sobom ili plaćaju na recepciji prilikom odlaska.

Svi članovi zainteresirani za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoj dolazak prijaviti na način da o tome obavijeste podružnicu (glavnog povjerenika ili zaduženu osobu), a svaka podružnica će o prijavama obavijestiti Tajništvo.

Sve dodatne informacije, kao i sportove u kojima se možete natjecati pronađite ovdje.

Molimo vas da nam što prije pošaljete vaše prijave kako bismo bili u mogućnosti kvalitetno nastaviti organizacijske aktivnosti. Svi zainteresirani članovi za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoje prijave dostaviti najkasnije do 18. svibnja 2018.

 

 

Prednosti članstva