Stajalište sindikata o Državnom proračunu

Donosimo stajalište našeg Sindikata povodom skorog glasovanja u Saboru o Državnom proračunu, u kojem je detaljno elaborirana teza kako proračun nije niti razvojni, a niti reformski. Isto tako, prenosimo izjave iz Slobodne dalmacije od petka, 20. veljače, u kojima sindikalni čelnici komentiraju izdvajanja u Proračunu za 2004. Raduje nas činjenica porasta svijesti o važnosti znanosti […]

Donosimo stajalište našeg Sindikata povodom skorog glasovanja u Saboru o Državnom proračunu, u kojem je detaljno elaborirana teza kako proračun nije niti razvojni, a niti reformski. Isto tako, prenosimo izjave iz Slobodne dalmacije od petka, 20. veljače, u kojima sindikalni čelnici komentiraju izdvajanja u Proračunu za 2004. Raduje nas činjenica porasta svijesti o važnosti znanosti i obrazovanja, jer svi sugovornici naglašavaju potrebu većeg ulaganju u ovaj sustav.

Stajalište našeg sindikata povodom skorog glasovanja u Saboru o Državnom proračunu.“Komentari sindikalnih čelnika za izdvajanja u Proračunu za 2004.” (Slobodna Dalmacija 20.04. 2004.)


Ključne riječi:

državni proračun, izdvajanja za znanost

Prednosti članstva