Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća dostupno još dva dana!

Pronađite svoje radno mjesto, informirajte se i odgovorite na postavljena pitanja. Recite nam kako vidite svoju poziciju u odnosu na druga radna mjesta u društvu. Vaši odgovori bit će važan naputak za buduće djelovanje Sindikata!

AŽURIRANO:

Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća aktivno je još dva dana pa podsjećamo sve kolegice i kolege, članove i nečlanove Sindikata da je sada krajnji rok za ispunjavanje.

Izjašnjavanje će se provoditi do petka, 5. srpnja 2024. do kraja radnog dana nakon čega ispunjavanje upitnika neće to biti moguće.

Svi koji to nisu do sada učinili, upitniku mogu pristupiti putem linka OVDJE!

Podsjećamo, ažurirali smo sadržajne opise nekih kategorija kako bi uključili i radna mjesta koja su greškom bila izostavljena ili nedovoljno precizno prikazana. Stoga, one kolegice i kolege koje možda iz tog razloga nisu do kraja ispunili upitnik, to sada mogu učiniti. Upitnik je ispunjen onog trenutka kada na e-mail adresu ispitanika pristigne mail s naslovom: ‘Potvrda vašeg sudjelovanja u našem upitniku’, a svima je potom dostupan i PDF dokument koji sadrži pregled ključnih problema za zaposlene u sustavu, ali i detaljan prikaz svih kategorija radnih mjesta koje su bile zastupljene u izjašnjavanju.


Linku za izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća možete pristupiti OVDJE.

Izjašnjavanje je anonimno. Interes nam je saznati stavove svih zaposlenika, a ne samo članova Sindikata. Za pristup izjašnjavanju nužno se autentificirati AAI@Edu.hr elektroničkim identitetom.

Potrebno vrijeme za upoznavanje sa sadržajem i popunjavanje upitnika je cca 10 minuta.

Dajte nam svoje mišljenje i pomozite nam da bolje zaštitimo Vaše interese!

Promotivni letak Sindikata o novom sustavu plaća i našim aktivnostima preuzmite ovdje.


Ključne riječi:

izjašnjavanje o novom sustavu plaća, novi sustav koeficijenata, povećanje plaća

Vezane vijesti

Prednosti članstva