Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Deklaracija

Visokoškolski nastavnici, sudionici skupa Sindikata znanosti 29. lipnja 2005. godine na temu “Bolonjski proces i opterećenja nastavnika” upozoravaju javnost, izvršnu i zakonodavnu vlast, te uprave naših sveučilišta. SKUP SINDIKATA ZNANOSTI: Bolonjski proces i opterećenje nastavnikaSkup članova našeg sindikata, održan 29. lipnja 2005. godine na temu Bolonjski proces i opterećenja nastavnika, polučio je i Izjavu sudionika, […]

Visokoškolski nastavnici, sudionici skupa Sindikata znanosti 29. lipnja 2005. godine na temu “Bolonjski proces i opterećenja nastavnika” upozoravaju javnost, izvršnu i zakonodavnu vlast, te uprave naših sveučilišta.

SKUP SINDIKATA ZNANOSTI: Bolonjski proces i opterećenje nastavnikaSkup članova našeg sindikata, održan 29. lipnja 2005. godine na temu Bolonjski proces i opterećenja nastavnika, polučio je i Izjavu sudionika, kojom oni upozoravaju javnost, izvršnu i zakonodavnu vlast, te uprave naših sveučilišta da je uspješna, a ne formalna, provedba bolonjskog procesa moguća samo i jedino pod uvjetom temeljitih i radikalnih promjena u visokoobrazovnom sustavu.Na skupu je bilo prisutno oko stotinu sudionika, većinom iz redova nastavnog osoblja visokoškolskih ustanova, kao i brojni gosti. Iako nije bilo predstavnika resornog ministarstva (pozvan je bio ministar Primorac, te njegovi pomoćnici), a što su sudionici prihvatili s neodobravanjem, prisutni su bili mnogi drugi uzvanici, stručnjaci i predstavnici sveučilišta.Informacije o skupu “Bolonjski proces i opterećenje nastavnika” u organizaciji našeg Sindikata pročitajte i u nekoliko članaka iz dnevnog tiska.Tajništvo Sindikata (P.Sch)


Ključne riječi:

bolonjski proces, opterećenje nastavnika, programski dokumenti, rezolucije

Vezane vijesti

Prednosti članstva