Okrugli stol: “Povlačenje EU sredstava u akademskoj zajednici – mogućnosti i perspektive”

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na okrugli stol unutar Sindikalnog tjedna događanja, u sklopu ESF projekta „Jačanje socijalnog dijaloga u sektoru znanosti i visokog obrazovanja“ čiji je nositelj Sindikat znanosti uz partnerstvo sa Sveučilištem u Zagrebu.

22. rujna 2016.

Poštovane kolegice i kolege,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na okrugli stol unutar Sindikalnog tjedna događanja, u sklopu ESF projekta „Jačanje socijalnog dijaloga u sektoru znanosti i visokog obrazovanja“ čiji je nositelj Sindikat znanosti uz partnerstvo sa Sveučilištem u Zagrebu.

Okrugli stol na temu „Povlačenje EU sredstava u akademskoj zajednici – mogućnosti i perspektive“ održat će se u zgradi sindikata, Ulica Florijana Andrašeca 18A, u ponedjeljak 26. rujna 2016. s početkom u 14:30 sati.

Panel diskusija biti će posvećena raspravi o dosadašnjim iskustvima, aktualnim problemima i potrebama sustava te perspektivi koju ima akademska zajednica prilikom apliciranja za EU fondove.

U panel diskusiji, uz predstavnike sindikata, sudjelovati će predstavnik Sveučilišta u Zagrebu dr. sc. Miroslav Rajter, voditelj Ureda za istraživanja pri CIRTT-u , predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ivana Bošnjak, savjetnica ministra, Hrvoje Bakić, voditelj Službe za programe i projekte Europske unije i Ivan Lakoš, viši stručni savjetnik u Sektoru za međunarodnu suradnju, programe i projekte Europske unije te predstavnice Agencije za mobilnost i programe EU, Mirjana Vuk, načelnica Odjela za Obzor 2020. i Ivana Puljiz, pomoćnica ravnateljice – Erasmus+ koordinator.

Moderator okruglog stola bit će prof. dr. sc. Igor Radeka, predsjednik Sindikata znanosti.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do petka 23. rujna 2016. do 15 sati na e-mail antonio@nsz.hr  ili na broj telefona 01/4847 337.

Također, pozivamo vas da nam se pridružite i u nastavku Sindikalnog tjedna događanja, čiji program možete preuzeti ovdje.

Srdačan pozdrav,

Lucija Barjašić Špiler, voditeljica projekta


Ključne riječi:

EU projekt, Jačanje socijalnog dijaloga, okrugli stol

Vezane vijesti

Prednosti članstva