Popust na ulaznice za Muzej iluzija u Zagrebu, Splitu i Zadru

Članovi Sindikata uz predočenje članske iskaznice mogu ostvariti 10% popusta na cijenu ulaznice, te 15% popusta na Dilemma didaktičke igre

23. listopada 2021.

Muzej iluzija članovima Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja osigurava 10% popusta na cijenu ulaznice, te 15% popusta na asortiman Dilemma didaktičkih igara u muzejskom pametnom shopu. Popust je moguće ostvariti na lokacijama u Zagrebu, Splitu i Zadru. Popust se ostvaruje predočenjem članske iskaznice Sindikata na blagajni Muzeja.

Dodatne informacije o Muzeju iluzija:

Uđite u fascinantni svijet iluzija koje će vam poljuljati povjerenje u vaša osjetila, ali vas pritom oduševiti; svijet koji će vas potpuno zbuniti, ali vas i štošta naučiti… Posjetite nas i ostat ćete zadivljeni jer ništa nije onakvo kakvim se čini, osobito ne u Muzeju iluzija!

Jeste li spremni za avanturu? Nudimo vam intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo! Muzej iluzija otvara prostor za društven i zabavan izlet u svijet iluzije koji očarava sve generacije! To je savršeno mjesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili obitelji, jedinstveno u ovom dijelu Europe. To nije samo mjesto za djecu, koja obožavaju dolaziti, to je mjesto za roditelje, parove, djedove i bake!


Ključne riječi:

Muzej iluzija, povoljnosti za članove

Prednosti članstva