Na završnoj večeri Sportskih igara proglašena nova najbolja podružnica

U subotu, 8. lipnja 2019. godine prigodnim programom završene su 21. Sportske igre članova Sindikata znanosti i visokog obrazovanja.

13. lipnja 2019.

U subotu, 8. lipnja 2019. godine prigodnim programom završene su 21. Sportske igre članova Sindikata znanosti i visokog obrazovanja.

Okupljene članove i njihove obitelji pozdravio je predsjednik Velikog vijeća, prof. dr. sc. Igor Radeka koji je u kratkom govoru zahvalio svima na uspješnoj provedbi 21. Sportskih igara, te se ukratko osvrnuo na to što je sve Sindikat napravio na profesionalnom planu od zadnjih igara.

I glavna nagrada na tomboli (električni skuter) uspješno je našla svoju novu vlasnicu

U sklopu programa održano je javno izvlačenje prvih šest nagrada tombole, a proglašene su i tri najuspješnije sindikalne podružnice u ukupnom poretku sportskih disciplina. Nakon višegodišnje dominacije podružnice FOI Varaždin, ove je godine bilo ugodnih iznenađenja i promjene na vrhu: prvo mjesto i veliki pehar za najbolju podružnicu s 26 osvojenih bodova pripalo je u foto finišu Sveučilištu u Zadru, pa je predsjednik Velikog vijeća imao čast da pehar uruči upravo “svojoj” ekipi. Tek jedan bod manje, ukupno 25, osvojilo je i već u startu burno i veselo proslavilo drugoplasirano Veleučilište u Karlovcu. Treće mjesto s 23 osvojena boda pripalo je već tradicionalno dobro plasiranom Pomorskom fakultetu Split.

Oduševljenje Veleučilišta u Karlovcu osvojenim drugim mjestom u ukupnom poretku

Nakon završetka službenog dijela programa, naše članove i njihove obitelji do dugo u noć svirkom i pjesmom zabavljao je bend “Tu i tamo”.

U nastavku pogledajte kompletnu tablicu i poredak podružnica:

 


Ključne riječi:

Amarin, sportske igre

Prednosti članstva