Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

13. SPORTSKE IGRE SINDIKATA

PREZENTACIJU S VEČERI POBJEDNIKA MOŽETE POGLEDATI OVDJE 13. SPORTSKE IGRE ČLANOVA SINDIKATA ZNANOSTI I VISOKOG OBRAZOVANJA Ovogodišnje SPORTSKE IGRE 2011. održati će se u: SOLARISU KOD ŠIBENIKA, Hotel JURE od 08. 06. 2011. do 12. 06. 2011.cijena aranžmana 1.030,00 kuna Aranžman obuhvaća 3 puna pansiona i 1 polupansion (početak u srijedu 08. 06. 2011. – […]

17. svibnja 2011.

PREZENTACIJU S VEČERI POBJEDNIKA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

13. SPORTSKE IGRE

ČLANOVA SINDIKATA ZNANOSTI I VISOKOG OBRAZOVANJA

Ovogodišnje SPORTSKE IGRE 2011. održati će se u: SOLARISU KOD ŠIBENIKA, Hotel JURE od 08. 06. 2011. do 12. 06. 2011.cijena aranžmana 1.030,00 kuna

Aranžman obuhvaća 3 puna pansiona i 1 polupansion (početak u srijedu 08. 06. 2011. – večera, završetak u nedjelju 12. 06. 2011. – doručak); boravišnu pristojbu, PDV, korištenje sportskih terena i zabavu.

Djeca do 2 godine imaju besplatan smještaj, djeca od 2 do 12 godina imaju 50% popusta na smještaj. Smještaj svih sudionika je u hotelu JURE.

Na igrama mogu sudjelovati ISKLJUČIVO ČLANOVI SINDIKATA. Tijekom igara u ponuđenim objektima i po ponuđenoj cijeni mogu boraviti i članovi obitelji članova Sindikata, ali se ne mogu natjecati. Uputno je prijaviti nam i članove obitelji, zbog rezerviranih kapaciteta.

Prijava treba sadržavati: naziv podružnice, imena i prezimena članova, naziv sportskih disciplina u kojima će podružnica sudjelovati, imena i prezimena članova natjecateljskih ekipa odnosno natjecatelja za pojedinačne sportove, popis članova obitelji koji dolaze u pratnji, pečat podružnice i potpis zadužene osobe (sindikalni povjerenik ili “povjerenik za sport”).

Rok za prijavu na razini podružnice odredite sami, prema specifičnostima podružnice. Svi članovi zainteresirani za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoj dolazak prijaviti do 16. SVIBNJA 2011. na način da o tome obavijeste podružnicu (glavnog povjerenika ili zaduženu osobu), a svaka podružnica će o prijavama obavijestiti Tajništvo.

  • Podružnice iznos moraju uplatiti jednokratno za sve sudionike sportskih igara na žiro račun 2402006 – 1100546667, “Solaris Hotels Resort , Hotelsko naselje Solaris b.b.”,najkasnije do 01. 06. 2011.
  • Jedino ČLANOVI OBITELJI vrše pojedinačne uplate na žiro račun “ Solaris Hotels Resort.”, pa uplatnicu donose sa sobom u Solaris ili plaćaju na recepciji hotela.

Članovi na podružnici kao i prethodnih godina ne moraju čitav navedeni iznos platiti odjedanput već u dogovoru s povjerenikom imaju mogućnost plaćanja podružnici u više obroka

Sportska nadmetanja provodit će se u ekipnim i pojedinačnim sportskim disciplinama. Za ove igre predlažemo iste sportske discipline kao i prošle godine.

EKIPNE sportske discipline: POJEDINAČNE sportske discipline:

ŽENSKE ili MUŠKE: ŽENSKE ili MUŠKE:

– mali nogomet (5 +1) – tenis

– košarka („hakl” 3 na 3) – stolni tenis

MJEŠOVITE: – šah

– odbojka na pijesku (4 igrača u polju) – pikado

– kuglanje – cross

– boćanje – badminton

– potezanje konopa (5 natjecatelja u timu) – kuglanje

– šah – plivanje

– bela

– briškula i trešeta

ŠTO VI TREBATE UČINITI

1. Organizaciju na razini podružnice treba voditi povjereništvo (povjerenik) podružnice. Ako unutar povjereništva ne postoji interes za sport, tada pokušajte među članovima pronaći jednu ili više osoba koje su voljne prihvatiti se tog posla (tzv. povjerenik za sport). Molimo vas da nas u tom slučaju izvijestite o imenu te osobe.

2. Obavijestite članove o organizaciji igara. Za propagandu igara i animiranje članova koristite usmene obavijesti i druge raspoložive načine informiranja.

3. Otiđite na razgovor kod dekana/ravnatelja radi eventualne pomoći ustanove u sniženju cijene i subvencioniranju troškova vaših ekipa i natjecatelja, budući da vi na sportskim igrama predstavljate ustanovu (u tom ćemo pravcu i mi dati poticaj dopisom vašem dekanu/ravnatelju, što ćete dobiti na uvid).

4. Ukoliko vam ustanova ne bude subvencionirala nikakve troškove, možete iz sredstava podružnice odvojiti dio za sniženje cijene i subvencioniranje troškova (procijenite iznos prema interesu i broju članova te mogućnostima podružnice).

5. Prikupite prijave od članova za ekipe i/ili natjecatelje u pojedinačnim sportovima te ih pošaljite Tajništvu Sindikata.

O svim detaljima oko rezervacije smještaja i tehničkim pojedinostima uplate sredstava (rokovi, broj žiro-računa itd.) naknadno ćemo vas obavještavati poštom, te na web stranicama Sindikata: www.nsz.hr

POGLEDAJTE I FACEBOOK DOGAĐAJ 13. SPORTSKIH IGARA

Srdačan pozdrav,

Tajništvo Sindikata

Datoteke:

A3 PLAKAT – molimo povjerenike da ga zalijepe na oglasne ploče

Prijavni formular – molimo povjerenike da ga popune i dostave tajništvu najkasnije do 20. svibnja

NAPOMENE ZA POVJERENIKE:


UPLATE se vrše isključivo sa žiro računa podružnice, jednokratno u cjelokupnom iznosu za sve prijavljene sudionike igara.Uplata se vrši direktno na žiro račun SOLARIS HOTELS RESORT, Erste&Steiermarkishe Bank d.d., 2402006 – 1100546667. U opisu plaćanja potrebno je naznačiti naziv podružnice i broj osoba za koje se vrši uplata.Kopije uplata potrebno je poslati u Solarisu faksom na 022/361-800 i Tajništvu Sindikata na 01/4847-338

Ove godine smještaj je isključivo u hotelskim sobama i to uglavnom u dvokrevetnim. Molimo vas da zbog ekonomičnosti i kolegijalnosti prema drugim podružnicama, vodite računa o maksimalnom popunjavanju.


Ključne riječi:

sportske igre

Prednosti članstva