Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Najava – Facebook chat s prof. dr. sc. Zvonimirom Šikićem

Zadovoljstvo nam je najaviti razgovor uživo s našim uvaženim članom, počasnim predsjednikom Sindikata, prof. dr. sc. Zvonimirom Šikićem, koji će se održati na našoj Facebook stranici u srijedu 25.02. od 19 sati. Tema chata su aktualnosti na europskoj političkoj i ekonomskoj sceni s fokusom na financijsko spašavanje posrnule grčke ekonomije te pobjedu Syrize na grčkim parlamentarnim izborima.

Zadovoljstvo nam je najaviti razgovor uživo s našim uvaženim članom, počasnim predsjednikom Sindikata i redovitim profesorom na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje, prof. dr. sc. Zvonimirom Šikićem, koji će se održati na našoj Facebook stranici u srijedu 25.02. od 19 sati.

Tema chata su aktualnosti na europskoj političkoj i ekonomskoj sceni s fokusom na financijsko spašavanje posrnule grčke ekonomije te pobjedu Syrize na grčkim parlamentarnim izborima. Raspravljat će se i o planu monetarnog popuštanja Europske centralne banke, mjerama Vlade RH za dužnike u švicarskim francima, problemima u javnom sektoru u Hrvatskoj i ostalim aktualnim temama.

Prof. Šikić je otvoren za sva pitanja i komentare te vas poziva da mu se pridružite u ovoj jedinstvenoj prilici da pojedinci različitih interesa i pogleda na ekonomska i društvena događanja otvoreno razmjene mišljenja o nekim od trenutno najvažnijih europskih tema.

Biografiju profesora Šikića možete pogledati na linku: https://www.nsz.hr/o-sindika…/veliko-vijece/biografija-sikic/

Neka od razmišljanja profesora Šikića o najavljenim temama razgovora možete pročitati na njegovom blogu https://sikic.wordpress.com/ te u članku koji je objavljen i u Večernjem listu: http://bit.ly/sikic_grcka


Ključne riječi:

chat, Facebook, Zvonimir Šikić

Vezane vijesti

Prednosti članstva