Budite s nama večeras u 19 sati – chat uživo s prof. dr. sc. Zvonimirom Šikićem

Plan monetarnog popuštanja Europske centralne banke, pobjeda Syrize na grčkim parlamentarnim izborima i financijsko spašavanje posrnule grčke ekonomije samo su neke od tema u otvorenom razgovoru s počasnim predsjednikom Sindikata i redovitim profesorom na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje, prof. dr. sc. Zvonimirom Šikićem, koji će odgovarati na vaša pitanja i komentare.

Pozivamo vas da večeras od 19 sati na našoj Facebook stranici sudjelujete u otvorenom razgovoru s počasnim predsjednikom Sindikata i redovitim profesorom na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje, prof. dr. sc. Zvonimirom Šikićem koji će odgovarati na vaša pitanja i komentare.

Chat je otvoren za sve članove i nečlanove Sindikata, medije, javnost, odnosno za sve one koje zanimaju događanja na aktualnoj europskoj političkoj i ekonomskoj sceni. Neke od tema večerašnjeg chata bit će financijsko spašavanje posrnule grčke ekonomije, pobjeda Syrize na grčkim parlamentarnim izborima, plan monetarnog popuštanja Europske centralne banke, mjere Vlade RH za dužnike u švicarskim francima, problemi u javnom sektoru u Hrvatskoj te ostale aktualne teme.
Ovaj chat prilika je da pojedinci različitih interesa i pogleda na ekonomska i društvena događanja otvoreno razmjene mišljenja o nekim od trenutno najvažnijih europskih tema, stoga vas pozivamo da nam se pridružite večeras u zasigurno zanimljivoj raspravi koja nas očekuje.


Ključne riječi:

chat, Facebook, Zvonimir Šikić

Vezane vijesti

Prednosti članstva