Foto: MealPass

Povoljnija prehrana uz MealPass App

Sindikat znanosti je za svoje članove ugovorio povoljniju prehranu uz MealPass aplikaciju! Prijava je jednostavna, a konzumirani proizvodi jeftiniji su od 10 do 14 posto

MealPass je nova mreža pokrenuta na hrvatskom tržištu koja obuhvaća preko 180 restorana u cijeloj Hrvatskoj, a svaki mjesec u ponudu ulaze i dodatni restorani!

MealPass sustav omogućuje korisnicima i njihovim obiteljima povoljniju prehranu u restoranima u MealPass mreži i dostavu u ured ili dom. MealPass možete koristiti za prehranu vas, vaše obitelji, prijatelja, u slobodno vrijeme (izlazak s društvom, rođendan, izlet s obitelji,…)  i uštedjeti od 10 do 14 posto na hranu i piće.

Korištenje dostave od strane MealPassa je do 40% povoljnije od konkurentskih dostavljača.

Redovna cijena za korištenje MealPassa je 20 eura godišnje ili dva eura mjesečno. Članovi Sindikata ne plaćaju članarinu za korištenje ove povoljnosti.

Sve funkcionira jednostavno: aktivni korisnik konzumira hranu i piće u restoranu koji je u MealPass mreži. Pri plaćanju računa, osoblje restorana provjerava virtualnu karticu korisnika. Plaćanje se vrši kartično ili gotovinom uz popust koji je određen od strane restorana.

Popis lokacija, video kako se koristi aplikacija, popis restorana koji vrše dostavu, ali i više informacija o samom MealPassu možete pronaći na njihovim stranicama.

Za korištenje ove pogodnosti, potrebno se prijaviti OVDJE!

 


Ključne riječi:

MealPass, povoljnosti za članove

Prednosti članstva