Fleet rent a car nudi povoljniji najam vozila

Fleet rent a car članovima Sindikata nudi 30% popusta na najam vozila iz svoje ponude. Obaveza vozača kao osobe navedene na Ugovoru o najmu je ostavljanje kredite kartice kao garancije plaćanja za sve dodatne usluge.

Fleet rent a car članovima Sindikata nudi popust od 30 % na redovni cjenik vozila uz predočenje članske iskaznice ili potvrde o članstvu. Cijena vozila uključuje neograničenu kilometražu, puno osiguranje za vozilo i vozača, osiguranje putnika, otkup franšize, osiguranje podvozja. Poslovnice se nalaze u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Makarskoj, Dubrovniku, Puli, Zadru, Poreču (adrese poslovnica pogledajte ovdje).

Cijene i ponudu vozila možete vidjeti u priloženom cjeniku.

Rezervacije i narudžbe možete izvršiti putem e-maila: reservations@fleet-rent.com, a u slučaju da rezervaciju izvršite telefonskim putem, ista se mora potvrditi i u pisanom obliku (putem e-maila). U roku od 24 sata će agencija potvrditi raspoloživost vozila. Kao sredstvo za osiguranje plaćanja član je obvezan prilikom rezervacije odnosno preuzimanja vozila dostaviti podatke o svojoj kreditnoj kartici za potrebe predautorizacije i naplate troškova nastalih vezano za najam vozila (naknada za gorivo, prekršajne i parkirne kazne, štete i slično).

Ova povoljnost vrijedi do 31.12.2016.godine.

 

 


Ključne riječi:

Fleet, povoljnosti za članove

Prednosti članstva