Posjet Europskoj svemirskoj agenciji, uz obilazak Pise, Rima i Padove – 17.4. do 21.4.2018.

Prijave za putovanje su produljene su do 30. ožujka 2018. godine. Cijena putovanja za članove sindikata iznosi 2.090 kn, a za sve ostale zainteresirane putnike cijena je 2.590 kn. Razliku u cijeni putovanja za članove podmiruje Sindikat.

19. veljače 2018.

U sklopu promicanja znanstvenog turizma, obavještavamo Vas o novom terminu putovanja u Europsku svemirsku agenciju, uz obilazak Pise, Rima i Padove, u terminu 17.4.2018. – 21.4.2018. godine, po nižoj cijeni za članove Sindikata i sa specifičnim programom koji nije uobičajen na tržištu. Putovanje je organizirano u suradnji s agencijom Orca travel, a detaljni program putovanja nalazi se u dnu obavijesti.

Cijena putovanja za članove sindikata iznosi 2.090 kn, a za sve ostale zainteresirane putnike cijena je 2.590 kn. Razliku u cijeni putovanja za članove podmiruje Sindikat.

Prijave za putovanje su otvorene do 30. ožujka 2018. godine. Članovi se prijavljuju direktno u agenciju Orca travel, na e-mail: info@orca-travel.com ili na broj telefona: 095 731 95 88. Prilikom prijave obavezno treba navesti i broj članske iskaznice Sindikata. Akontaciju u visini od 500 kn potrebno je uplatiti prilikom rezervacije, a najkasnije do 15. ožujka 2018..

Postoji mogućnost organizacije polaska i iz drugih gradova Hrvatske (Osijek, Rijeka, Zadar, Split).

Ukoliko podružnice ili ovlaštene osobe sa ustanova prepoznaju profesionalni interes u putovanju u Europsku svemirsku agenciju, oni također mogu participirati u troškovima puta.

Stojimo na raspolaganju za dodatna pitanja. Svaka sugestija ili ideja oko novih putovanja u okviru znanstvenog turizma je dobrodošla.

Program putovanja

Informacije o destinaciji:

Europska svemirska agencija (ESA) je međunarodna organizacija koja broji 22 zemlje članice i predstavlja vrata Europe prema svemiru. Osnovana je 20. ožujka 1964. godine u okviru kompletne reorganizacije europske svemirske politike kako bi Europa tehnološki dostigla svemirske velesile SSSR i SAD.

ESRIN, Europski institut za svemirska istraživanja, jedan je od pet ESA-inih specijaliziranih centara u Europi. Smješten je u Italiji, 20-tak kilometara južno od Rima i služi kao centar za satelitsko nadgledanje Zemlje.


Ključne riječi:

ESA, povoljnosti za članove, znanstveni turizam

Prednosti članstva