Reprogramiranje dugova i financijsko savjetovanje

Tvrtka Be-On Savjetovanje d.o.o., nudi usluge restrukturiranja i reprograma dugova blokiranih i prezaduženih građana. Zainteresirani članovi Sindikata tijekom procesa restrukturiranja ne plaćaju usluge, a ako proces završi uspješno ostvaruju popust na standardnu naknadu.

21. lipnja 2023.

Tvrtka Be-On Savjetovanje d.o.o., specijalizirani savjetnik u procesu restrukturiranja i reprograma dugovanja, u ulici  Blaža Šoštarića 10 , nudi besplatna savjetovanja namijenjena:

  • Svim blokiranima koji imaju uvjete za reprogram i na ovaj način žele povratiti svoju financijsku situaciju

  • Svima koji su prezaduženi i u opasnosti da će dugovanja preći u blokadu računa

  • Svima koji žele objediniti sve svoje financijske obveze i na taj način staviti te obveze pod kontrolu

  • Svima onima koji razmišljaju o tome da svoje financijske obveze zamijene istim ili sličnim obvezama, ali po povoljnijim uvjetima

Be-On Savjetovanje posjeduje odobrenje za obavljanje poslova posredovanja u potrošačkom kreditiranju izdano od strane Ministarstva financija RH , ima ostvarenu suradnju s više od 20 banaka te više od 30 iskusnih financijskih savjetnika koji stoje na raspolaganju.

Ukoliko se članovi Sindikata nakon besplatnog savjetovanja odluče koristiti usluge Be-On Savjetovanja, ostvaruju popust od 10 posto na standardne cijene naknada. Pritom je bitno istaknuti kako se naknada naplaćuje isključivo po uspješnom okončanju procesa restrukturiranja dugova, dok je savjetovanje tijekom samog procesa besplatno.

Po zahtjevu naših članova, prezentacija procesa restrukturiranja i besplatno savjetovanje može se organizirati i na samim podružnicama.


Ključne riječi:

financijska pomoć, povoljnosti za članove

Prednosti članstva