Nenamjenski krediti uz posredovanje tvrtke Media Fortis d.o.o.

Tvrtka Media Fortis d.o.o. članovima Sindikata nudi besplatne usluge kreditnog posredovanja za nenamjenske kredite do 300.000 kn bez jamaca u okviru kojeg je cilj pronaći najpovoljniji kredit na tržištu i olakšati komunikaciju s bankama u kojima se kredit realizira.

7. rujna 2021.

Akcijska ponuda: krediti do 75 000 kn bez platnih lista i ovjere poslodavca. Kredit je moguće ostvariti čak i ako Vam obustave premašuju pola plaće. Postoji mogućnost zatvaranja ovrha, blokada i crnih lista.

MEDIA FORTIS d.o.o. je jedna od vodećih tvrtki za posredovanje u potrošačkom kreditiranju s licencom Ministarstva financija. Surađuje s vodećim bankama u Republici Hrvatskoj.

Djelatnici tvrtke Media Fortis d.o.o. za svoje klijente upućuju upit za mogućnost realiziranja kredita u različite banke, po nalogu klijenta prikupljaju svu potrebnu dokumentaciju i pregovaraju s bankama partnerima o mogućnosti realiziranja najpovoljnijeg  kredita. Svoje usluge pružaju na području cijele Hrvatske uz mogućnost organiziranja isplate kredita u bankama partnerima blizu mjesta stanovanja klijenta.

Posredovanje je besplatno i neobvezatno, a cilj je svakom klijentu, prema njegovim zahtjevima i specifičnostima, pronaći i prezentirati najpovoljnije uvjete kreditiranja na tržištu te olakšati komunikaciju s bankom i proceduru potrebnu za realizaciju kredita.

Svaki član Sindikata koji realizira kredit uz posredovanje Media Fortis d.o.o. dobit će poklon bon (roba široke potrošnje) ovisno o iznosu realiziranog kredita:

  • Od 1.000 do 10.000 eura – poklon bon od 200 kn
  • Od 10.000 do 20.000 eura – poklon bon od 300 kn
  • Od 20.000 do 40.000 eura – poklon bon od 400 kn.

Dodatne informacije dostupne su u letku, a moguće ih je pronaći i na web stranicama društva Media Fortis d.o.o. ili se je moguće obratiti g. Jurici Barbariću na e – mail: mediafortis1@gmail.com i mobitel: 091/9540-988 ili 095/7576-235.


Ključne riječi:

krediti, kreditno posredovanje

Prednosti članstva