Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Sabor Vertikale sindikata obrazovanja

Svjetski dan učitelja – 5. listopada Održan 2. Sabor Vertikale sindikata obrazovanja I ove godine povodom Svjetskog dana učitelja, tri su sindikata Vertikale obrazovanja organizirala okupljanje hrvatskih učitelja, nastavnika i profesora na zajedničkom skupu. Kino Europa, ispunjeno do posljednjeg mjesta svjedočilo je još jednom velikoj podršci i snazi koju ova mlada sindikalna udruga ima i […]

Svjetski dan učitelja – 5. listopada

Održan 2. Sabor Vertikale sindikata obrazovanja

I ove godine povodom Svjetskog dana učitelja, tri su sindikata Vertikale obrazovanja organizirala okupljanje hrvatskih učitelja, nastavnika i profesora na zajedničkom skupu. Kino Europa, ispunjeno do posljednjeg mjesta svjedočilo je još jednom velikoj podršci i snazi koju ova mlada sindikalna udruga ima i uživa u očima svojih članova. Kao što su i njeni čelnici istakli, njena snaga nije u njima, već u zajedništvu triju sindikata koje jedino može uroditi plodovima koje svi priželjkujemo.

Ovogodišnji Sabor nije bio tako spektakularna kao prošle godine kada se održavao u predizborno vrijeme i kojem su se tada doslovce svi pozvani političari i odazvali. Kao što je i jedan čelnik sindikata Vertikale istaknuo – to samo govori da je Hrvatska još daleko od zemlje znanja i da ta sintagma ima gotovo samo prigodničarski karakter. No da ta obećanja nebi otišla u zaborav, pripremili smo FILM kojim smo okupljene posjetili na prošlogodišnji sabor.

Tako?er Vam donosimo i audio snimku govora gospode Laktašića, Mihalinca i Ribića, a donosimo vam i govor ministra Primorca.


Ključne riječi:

dan učitelja, vertikala sindikata obrazovanja

Prednosti članstva