Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Otvorene jubilarne 20. Sportske igre Sindikata znanosti

Ove je godine prisutno preko 50 podružnica, što je značajno povećanje u odnosu na prethodne sezone, od kojih je nezanemariv broj po prvi put zastupljen na Sportskim igrama.

12. lipnja 2018.

U srijedu, 13. lipnja u večernjim satima održana je ceremonija otvaranja jubilarnih 20. Sportskih igara Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja. Okupljene članove pozdravio je i obratio im se s par prigodnih riječi novoizabrani predsjednik Sindikata, prof. dr. sc. Petar Pervan. Potom su prozvane i uredno se postrojile sve ekipe podružnica koje sudjeluju u sportskim natjecanjima. Ove je godine prisutno preko 50 podružnica, što je značajno povećanje u odnosu na prethodne sezone, od kojih je nezanemariv broj po prvi put zastupljen na Sportskim igrama. Ukupno je na Sportske igre pristiglo preko 850 članova Sindikata i članova njihovih obitelji.

Novoizabrani predsjednik Sindikata, prof. dr. sc. Petar Pervan, otvorio je 20. Sportske igre Sindikata

Nakon postrojavanja predstavljeni su i voditelji svih sportskih disciplina te je predstavljen program događanja koji završava u subotu predvečer svečanim zatvaranjem, proglašenjem pobjednika i tombolom, a u nastavku je organizirano grupno gledanje nogometne utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Voditelji svih sportskih disciplina predstavili su se natjecateljima

U nastavku pogledajte detaljni program Sportskih igara te popis nagrada na tomboli za sudionike:

Program događanja

Nagrade – tombola


Ključne riječi:

Resort Amarin, Rovinj, sportske igre, svečanost

Prednosti članstva