23. Sportske igre Sindikata znanosti – prva najava

Zahvaljujući dugogodišnjim pozitivnim iskustvima članova, mjesto održavanja igara ponovno je rovinjski Resort Amarin, a termin je od 24. do 28. svibnja

3. veljače 2023.

Sindikat znanosti i ove godine organizira sportske igre članova Sindikata, 23. po redu. Svrha sportskih igara je druženje, razmjena iskustava, sportsko nadmetanje, odmor, izlet i zabava nakon napornog rada i svih stresova koji su dio naše svakodnevice.

Nakon dobrih dojmova koje su sudionici prošlogodišnjih sportskih susreta ponijeli sa sobom, sigurni smo da će i ove igre proteći u ozračju fer i sportskog nadmetanja, druženja i zabave.

Mjesto radnje je, kao i prethodnih godina, rovinjski Resort Amarin (****), a termin je od 24. do 28. svibnja 2023. godine.


Cijena aranžmana za članove sindikata iznosi : 150,00 € (1130,18 kn)
(puni pansion 39,00 €/osobi/danu (295 kn); polupansion 33,00 €/osobi/danu (255 kn)


 Aranžman uključuje 3 puna pansiona i 1 polupansion, boravišnu pristojbu, PDV, doručak/ručak/večeru, korištenje sportskih terena i zabavu.

Na igrama mogu sudjelovati isključivo članovi Sindikata, kao natjecatelji ili kao navijači.

Tijekom igara u ponuđenim objektima i po ponuđenoj cijeni koja iznosi 250,00 € (puni pansion 65,00 €/osobi/danu (390 kn); polupansion 55,00 €/osobi/danu (345 kn) mogu boraviti i članovi uže obitelji članova Sindikata, ali se nikako ne mogu natjecati. Uputno je prijaviti nam i članove obitelji zbog rezerviranih kapaciteta.

Apartmani tipa Premium biti će dodijeljeni isključivo sukladno raspoloživosti na dan dolaska. U slučaju popunjenosti prednost će imati članovi Sindikata.

O načinu rezervacije smještajnih kapaciteta i svim ostalim pitanjima opširnije ćemo vas informirati u slijedećim obavijestima.


Ključne riječi:

Resort Amarin, Rovinj, sportske igre

Prednosti članstva