18. sportske igre Sindikata znanosti – upute za prijavu

Molimo vas da nam što prije pošaljete vaše prijave kako bismo bili u mogućnosti kvalitetno nastaviti organizacijske aktivnosti. Svi članovi zainteresirani za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoje prijave dostaviti najkasnije do 20. svibnja 2016.

10. svibnja 2016.

Podsjećamo vas da će se ovogodišnje sportske igre održati u ROVINJU, RESORT AMARIN**** od 8. lipnja 2016. do 12. lipnja 2016. Cijena aranžmana iznosi 900,00 kuna.

Isto tako vas molimo da nam što prije pošaljete vaše prijave kako bismo bili u mogućnosti kvalitetno nastaviti organizacijske aktivnosti. Svi članovi zainteresirani za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoje prijave dostaviti najkasnije do 20. svibnja 2016.

Molimo da tablicu za prijavu članova i članova obitelji u EXCEL formatu ispunite i pošaljete (iznimno u slučaju ručnog popunjavanja skenirano u PDF formatu) na e-mail: dijana@nsz.hr.

Podružnice iznos moraju uplatiti jednokratno za sve članove svoje podružnice koji su sudionici sportskih igara, a uplate će se izvršiti na način da sindikalni povjerenik podnese zahtjev preko programa Union Management, a originale pošalje poštom u Tajništvo (ispuniti obrazac Zahtjev 1, Odluka 2 i priložiti gornju tablicu liste članova koji dolaze na sportske igre). Dokumentaciju je potrebno poslati u Tajništvo najkasnije do 20. svibnja 2016. kako bi se na vrijeme izvršile uplate.

Jedino članovi obitelji vrše pojedinačne uplate na: žiro račun HR6423600001101825710, MAISTRA d.d., Obala V. Nazora 6, Rovinj pa uplatnicu donose sa sobom ili plaćaju na recepciji prilikom odlaska.

Svi članovi zainteresirani za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoj dolazak prijaviti na način da o tome obavijeste podružnicu (glavnog povjerenika ili zaduženu osobu), a svaka podružnica će o prijavama obavijestiti Tajništvo.

Plakat za 18. sportske igre možete preuzeti ovdje.


Ključne riječi:

Rovinj, sportske igre

Prednosti članstva