17. sportske igre Sindikata – druga najava

Podsjećamo vas da će se ovogodišnje sportske igre održati u Rovinju, RESORT AMARIN**** od 10.6.2015. do 14.6.2015. Još jednom vas molimo da nam čim prije pošaljete vaše prijave kako bismo bili u mogućnosti kvalitetno nastaviti organizacijske aktivnosti.

21. travnja 2015.

Podsjećamo vas da će se ovogodišnje SPORTSKE IGRE održati u:

ROVINJU, RESORT AMARIN**** od 10. 06. 2015. do 14. 06.  2015.

cijena aranžmana 900,00 kuna

Još jednom vas molimo da nam čim prije pošaljete vaše prijave kako bismo bili u mogućnosti kvalitetno nastaviti organizacijske aktivnosti.  Svi zainteresirani članovi za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoje prijaviti najkasnije do 16. SVIBNJA 2014.

Podružnice iznos moraju uplatiti jednokratno za sve sudionike sportskih igara, a uplate će se izvršiti na način da sindikalni povjerenik podnese zahtjev preko programa Union Management, a originale pošalje poštom u Tajništvo (ispuniti obrazac Zahtjev 1, Odluka 2 i priložiti listu članova koji dolaze na sportske igre). Dokumentaciju je potrebno poslati u Tajništvo najkasnije do 20. svibnja 2015. kako bi se na vrijeme izvršile uplate.

Jedino ČLANOVI OBITELJI vrše pojedinačne uplate na žiro račun “MAISTRA d.d.”, pa uplatnicu donose sa sobom ili plaćaju na recepciji prilikom odlaska.

Također, još jednom napominjemo kako je potrebno unaprijed nas obavijestiti i o broju članova obitelji koji će na igre eventualno doći u pratnji sudionika.

Svi članovi zainteresirani za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoj dolazak prijaviti na način da o tome obavijeste podružnicu (glavnog povjerenika ili zaduženu osobu), a svaka podružnica će o prijavama obavijestiti Tajništvo.

plakat_17_sportske_igre


Ključne riječi:

sportske igre

Prednosti članstva