Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Traju intenzivni razgovori oko plaća

U izjavi premijera na Dan učitelja o mogućem rastu plaća u obrazovanju vidi se učinak nastavljenih razgovora o plaćama. Razgovori su nastavak aktivnosti Sindikata tijekom kolovoza. Izjavu premijera pročitajte u sljedećem članku: “Od iduće godine veće plaće prosvjetarima” (“Vjesnik”, 06. listopada 2006.)Sindikat je napravio analizu kretanja plaća i zaključio da će s takvim skromnim porastom […]

U izjavi premijera na Dan učitelja o mogućem rastu plaća u obrazovanju vidi se učinak nastavljenih razgovora o plaćama. Razgovori su nastavak aktivnosti Sindikata tijekom kolovoza.

Izjavu premijera pročitajte u sljedećem članku: “Od iduće godine veće plaće prosvjetarima” (“Vjesnik”, 06. listopada 2006.)Sindikat je napravio analizu kretanja plaća i zaključio da će s takvim skromnim porastom ova Vlada u tijeku svoga mandata smanjiti kupovnu moć zaposlenika u prosvjeti i javnim službama za 7%. O tome smo višekratno izvijestili javnost, zainteresiravši medije za temu. Dio objavljenog ovdje vam prezentiramo.“Državnim službenicima malo pet posto” (Slobodna Dalmacija, 03. kolovoza 2006.)“Ribić za dvoznamenkasti rast plaća” (Vjesnik, 03. kolovoza 2006.)“Službenicima samo pet posto” (“Slobodna Dalmacija”, 04. kolovoza 2006.)“Ribić: Za ovu Vladu su Dinamo i Hajduk prosvjetiteljske ustanove” (Novi list”, 09. kolovoza 2006.)“Vilim Ribić: Tražimo 15 posto veće plaće” (Tjednik “Zagreb News”, 23. kolovoza 2006.)“Šuker za plaće još 400 milijuna” (“Večernji list”, 25. kolovoza 2006.)“Hrvatima važniji Pršo, nego ministar prosvjete” (“Novi list”, 13. rujna 2006.)


Ključne riječi:

plaće

Prednosti članstva