Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Štrajk uspio!

Nakon mjesec dana pritiska i štrajka lektora i viših lektora na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u kasnim popodnevnim satima 06. svibnja 2011. nakon iscrpljujućih pregovora u MZOŠ-u sklopljen je poseban ugovor kojim se vraća i rehabilitira status lektora i viših lektora.

Nakon mjesec dana pritiska i štrajka lektora i viših lektora na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u kasnim popodnevnim satima 06. svibnja 2011. nakon iscrpljujućih pregovora u MZOŠ-u sklopljen je poseban ugovor kojim se vraća i rehabilitira status lektora i viših lektora narušen prije punih 16 godina kada su im tehničkom greškom neprimjereno smanjeni koeficijenti.

Sveučilišnim lektorima na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, okosnici jezične nastave na filološkim odsjecima, trudom i zalaganjem Sindikata vraćeno je dostojanstvo koje im je nepravedno oduzeto.

Bez upornosti Sindikata, promišljene strategije pritiska i dobro organizirane akcije ne bismo ostvarili cilj i omogućili da se lektori i viši lektori danas vrate u predavaonice gdje i pripadaju!

Zahvaljujemo svima koji su ovu akciju poduprli i pomogli Sindikatu da izbori ovaj veliki uspjeh.


Ključne riječi:

filozofski fakultet, štrajk lektora

Prednosti članstva