Referendum – protiv izmjena Zakona o radu!

Sindikati su na predložene izmjene Zakona o radu kojima se ukida produžena primjena prava iz kolektivnih ugovora odlučili odgovoriti prikupljanjem potpisa za raspisivanje referenduma po tom pitanju. Ovim putem Vas pozivamo da od 9.6. do 23.6.2010. na slijedećim lokacijama 1 i lokacije2 (lista lokacija nije konačna) poduprete sindikalnu borbu i potpišete se na zahtjev za […]

Sindikati su na predložene izmjene Zakona o radu kojima se ukida produžena primjena prava iz kolektivnih ugovora odlučili odgovoriti prikupljanjem potpisa za raspisivanje referenduma po tom pitanju.

Ovim putem Vas pozivamo da od 9.6. do 23.6.2010. na slijedećim lokacijama 1 i lokacije2 (lista lokacija nije konačna) poduprete sindikalnu borbu i potpišete se na zahtjev za raspisivanjem referenduma sa slijećem pitanjem:

„Jeste li za zadržavanje važećih zakonskih odredbi o produženoj primjeni pravnih pravila sadržanih u kolektivnim ugovorima i otkazivanju kolektivnih ugovora?” Prikupljanje potpisa započeti će tiskovnom konferencijom, 9.lipnja u 9,00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića. Razloge za referendum saznajte ovdje.

 


Ključne riječi:

sindikalni referendum, Zakon o radu

Prednosti članstva