Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Obavijest o provo?enju izbora za zastupnike Sabora

OBAVIJEST O PROVO?ENJU IZBORA ZA ZASTUPNIKE SABORA U NEZAVISNOM SINDIKATU ZNANOSTI I VISOKOG OBRAZOVANJA Poštovani kolegice i kolege, na temelju čl. 28. Statuta Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja na 10. sjednici Velikog vijeća održanoj 4. travnja 2009. godine raspisani su redoviti izbori za zastupnike Sabora u našem Sindikatu. Sukladno Statutu obavještavamo Vas i podsjećamo […]

OBAVIJEST O PROVO?ENJU IZBORA ZA ZASTUPNIKE SABORA U NEZAVISNOM SINDIKATU ZNANOSTI I VISOKOG OBRAZOVANJA

Poštovani kolegice i kolege,

na temelju čl. 28. Statuta Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja na 10. sjednici Velikog vijeća održanoj 4. travnja 2009. godine raspisani su redoviti izbori za zastupnike Sabora u našem Sindikatu.

Sukladno Statutu obavještavamo Vas i podsjećamo da se izbori za zastupnike Sabora Sindikata provode u četri faze. Prva faza je kandidacijski postupak, nakon kojeg slijedi priprema i provedba izbora, a sve završava verifikacijskim postupkom. Rezultat je konstituiranje povjereništva podružnica te izbor glavnog povjerenika kako bi se tijekom slijedeće godine mogli provesti izbori za viša tijela Sindikata.

S ciljem da provedemo što kvalitetnije izbore te da svakoj podružnici pružimo dužnu pažnju izbori će se provoditi tijekom jeseni i zime 2009. godine na način da su sve podružnice podjeljene u pet skupina. Svaka skupina podružnica provodi izbore u isto vrijeme, a sve podružnice vrlo brzo ćemo obavijestiti u kojoj se skupini nalaze. Prva skupina podružnica započinje s kandidacijskim postupkom u ponedjeljak 28. rujna 2009., a zadnja skupina početkom prosinca.

Letak povodom izbora, Raspored podružnica po skupinama, Pravilnik o izborima i Prilog pravilniku, Plakat s najavom izbora na podružnicama te svi potrebni obrasci i informacije bit će sredinom ovog tjedna dostupni na web stranici Sindikata, a isti materjali će Vam biti pravovremeno dostavljeni.

Izaberite najbolje ljude i ne zaboravite da radom u Sindikatu utječemo na uvjete svog rada i života te oplemenjujemo našu društvenu stvarnost brigom za pravdu i dostojanstvo radnih ljudi!

S poštovanjem,

Tajništvo SindikataU Zagrebu, 14. rujna 2009.


Ključne riječi:

izbori u sindikatu

Prednosti članstva