Naši profesori podržavaju referendum, podržite ga i vi!

Prikupljanje potpisa za referendum u punom je zamahu, a na štandovima ovih dana volontira cijeli niz naših istaknutih članova, uključujući članove Velikog vijeća Sindikata poput prof. dr. sc. Zvonimira Šikića s Fakulteta strojarstva i brodogradnje te prof. dr. sc. Predraga Markovića s Filozofskog fakulteta. Još je samo još par dana do kraja akcije, stoga vas pozivamo da potpišete ako dosad niste – svaki potpis je bitan!

Prikupljanje potpisa za referendum u punom je zamahu, a na štandovima ovih dana volontira cijeli niz naših istaknutih članova, uključujući članove Velikog vijeća Sindikata: prof. dr. sc. Zvonimira Šikića s Fakulteta strojarstva i brodogradnje, prof. dr. sc. Predraga Markovića s Filozofskog fakulteta, dr. sc. Tvrtka Smitala i Dubravku Levak s Instituta Ruđer Bošković, prof. dr. sc. Igora Radeku sa Sveučilišta u Zadru, prof. dr. sc. Višnju Besendorfer i Nadicu Vincek s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, doc. dr. sc. Vesnicu Garašić s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta i mnoge druge.

Akcija traje do subote, 13.6. što znači da je preostalo još samo par dana da date svoj doprinos ovoj akciji, ako dosad niste. Svaki potpis nam je bitan!

Atmosferu na štandovima pogledajte u našoj foto galeriji:


Ključne riječi:

fotografije, referendum o referendumu, veliko vijeće, Za referendum!

Vezane vijesti

Prednosti članstva