Foto: Ilustracija/PIXSELL

Poziv na okrugli stol: Kakva politika plaća treba Hrvatskoj?

Govornici će problematizirati odnos plaća u javnoj službi i ostatku društva, položaj znanosti i visokog obrazovanja te narušavanje sustava kolektivnog pregovaranja

3. listopada 2023.

Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja poziva Vas na okrugli stol “Kakva politika plaća treba Hrvatskoj?” koji će se održati u petak, 6. listopada 2023. u 10 sati u dvorani Andromeda u Sindikatu znanosti, Florijana Andrašeca 18A/ I. kat.

O politici plaća u RH, odnosu između plaća u javnim službama i ostatku društva, položaju znanosti i visokog obrazovanja u odnosu na druge segmente javnih službi te narušavanju sustava kolektivnog pregovaranja u RH govorit će Dragan Bagić, profesor s Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Željko Lovrinčević, znanstveni savjetnik s Ekonomskog instituta Zagreb, Velibor Mačkić, profesor s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i Ana Petek, profesorica na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Uvodničar će biti Matija Kroflin, glavni tajnik Sindikata znanosti, a raspravu će moderirati Duje Kovačević iz Sindikata znanosti.

Dođi, podijeli svoje mišljenje jer #sindikatjemjestorasprave


Ključne riječi:

#sindikatjemjestorasprave, kakva politika plaća treba hrvatskoj, okrugli stol

Vezane vijesti

Prednosti članstva