Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Okrugli stol – “Uloga socijalnog dijaloga u razvoju sustava visokoga obrazovanja i znanosti”

Okrugli stol „Uloga socijalnog dijaloga u razvoju sustava visokoga obrazovanja i znanosti“ održat će se sutra, u utorak 1. ožujka 2016. u 11 sati u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu. Svi koji nisu u mogućnosti prisustvovati okruglom stolu, moći će ga pratiti putem izravnog prijenosa.

29. veljače 2016.

Okrugli stol “Uloga socijalnog dijaloga u razvoju sustava visokoga obrazovanja i znanosti”održat će se u utorak 1. ožujka 2016. u 11 sati, u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu (Trg maršala Tita 14). Okrugli stol zajednički organiziraju Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja i Sveučilište u Zagrebu u okviru EU projekta “Jačanje socijalnog dijaloga”.

Na okruglom stolu sudjelovat će rektor Sveučilišta u Zagrebu i predsjednik Rektorskoga zbora Republike Hrvatske prof. dr. sc. Damir Boras, predsjednik Velikoga vijeća Sindikata znanosti Vilim Ribić, pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr. sc. Krešo Zadro i novinarka Jasmina Popović.

Skup će moderirati prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga, a uvodno izlaganje održat će predsjednik Sindikata znanosti prof. dr. sc. Igor Radeka.

Registracija sudionika počet će u 10.30, a predviđeno trajanje skupa je do 13 sati.

Izravni prijenos (live stream) okruglog stola možete pratiti sutra, u utorak od 11 sati pristupom na LINK


Ključne riječi:

EU projekt, Jačanje socijalnog dijaloga, okrugli stol

Vezane vijesti

Prednosti članstva