Poziv na predbilježbu za kupnju stanova u Zagrebu – faza 2

Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja i tvrtka Sigma domus d.o.o. provode fazu 2 projekta stambenog zbrinjavanja svojih članova u Zagrebu, naselje Črnomerec, prilaz baruna Filipovića- Gradiščanska.

Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja i tvrtka Sigma domus d.o.o. nastavljaju projekt stambenog zbrinjavanja svojih članova u Zagrebu, naselje Črnomerec, prilaz baruna Filipovića- Gradiščanska. S obzirom na vrlo uspješno završen projekt stambenog zbrinjavanja članova sindikata u Zagrebu u naselju Rudeš te zbog velikog interesa članova za stanove na Črnomercu, tvrtka Sigma domus d.o.o. nastavlja s fazom 2 stambene izgradnje na predmetnoj lokaciji.

Objekti će se graditi tako da se kupcima pruži maksimalna fleksibilnost razmještaja prostorija i organizacija interijera. Ovu lokaciju karakterizira iznimno dobra povezanost s centrom grada, budući da je udaljenost tramvajske stanice kojom se direktno dolazi do Trga bana Jelačića 550 metara od objekta. Od ostalih sadržaja, u neposrednoj blizini stambenog objekta nalaze se i osnovna škola (Ivana Cankara) na udaljenosti od 800 metara, dom zdravlja na udaljenosti od 450 metara, a vrtić na 550 metara i pošta na 500 metara.

Cijena stanova je i dalje povlaštena, te je i dalje osigurano subvencionirano kreditno financiranje u 100%-tnom iznosu. Cijena stanova je jedinstvena bez obzira na način plaćanja. Dodatne informacije oko kreditiranja mogu se dobiti u poslovnicama RBA banke.

SVE INFORMACIJE TE UVID U KATALOG STANOVA S TEHNIČKIM PODACIMA, KAO I SVE UVJETE FINANCIRANJA I PODATKE VEZANO UZ KREDITE MOŽETE DOBITI U UREDU TVRTKE SIGMA DOMUS U ZAGREBU, SELSKA CESTA 90/A, U ZGRADI SIGMA CENTRA, 7.KAT, KAO I PUTEM E-MAILA info@sigmadomus.hr ILI NA TELEFONE 01/539 0370, 01/638 6426, 01/638 6431 i 01/638 6428.

Za prijavu interesa za kupovinu stana potrebno je najprije ispuniti anketni upitnik na web stranici www.sigmadomus.hr Ispunjavanjem anketnog upitnika iskazat ćete neobvezujuću ponudu za kupovinu stana te ćete biti naknadno povratno kontaktirani.

Cijene stanova dostupne su u priloženom plakatu.


Ključne riječi:

Črnomerec, povoljnosti za članove, Sigma Domus, sindikat gradnja, stambeno zbrinjavanje članova

Prednosti članstva