Uz Tokić karticu 15 lipa niža cijena goriva na Crodux benzinskim postajama – PRIVREMENO OBUSTAVLJENO

Tvrtka TOKIĆ d.o.o. članovima Sindikata putem Tokić kartice vjernosti nudi popust do 25% na artikle iz svoje ponude i dodatan popust na Crodux benzinskim postajama

24. lipnja 2022.

Poštovani,

kao što Vam je poznato, Vlada Republike Hrvatske će izmjenom Uredbe o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata počevši od dana 21. lipnja 2022. godine ograničiti najvišu maloprodajnu cijenu goriva (benzin, dizel, “plavi “dizel) na svim benzinskim postajama, osim na benzinskim postajama koja se nalaze na autocestama.

Obzirom na donošenje ovakve odluke, društvo Crodux derivati dva d.o.o prisiljeno je privremeno ukinuti popust na gorivo koji trenutno odobravamo korisnicima (potrošačima) loyalty kartica.

Ukidanje popusta stupa na snagu s danom 24.6.2022. godine i važi za sve benzinske postaje. 

 Želimo istaknuti kako nam je žao zbog donošenja ove odluke, ali zbog ovakvih izvanrednih okolnosti trenutno nismo u mogućnosti odobravati popust na maloprodajne cijene goriva.

 Lijepo Vas molimo da sve svoje članove, zaposlenike i korisnike, koji koriste Crodux Loyalty karticu,  upoznate sa  privremenom odlukom.

Crodux derivati dva d.o.o.

 

Tvrtka TOKIĆ d.o.o. članovima Sindikata nudi 25% popusta na više od 80% artikala iz svog asortimana uz korištenje “Tokić kartice vjernosti” na blagajnama poslovnica društva Tokić d.o.o.

  • Tokić d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i teretnih vozila. Tokić u ponudi također ima dijelove i opremu za skutere i motocikle.
  • Zajedno s franšiznim partnerima Tokić je najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj. Kroz više od 100 poslovnica diljem Hrvatske, Tokić nudi više od 380.000 različitih dijelova karoserije, motora, spojke i mjenjača, upravljanja i ovjesa, sustava kočenja, ispušnih sustava, autoelektrike i elektronike, maziva i specijalnih tekućina, autokozmetike i autozaštite, alata te dodatne i obvezne opreme
  • Na Crodux benzinskim servisima korisnici Tokić kartice ostvaruju 15 lp popusta po litri goriva.

Za ostvarenje ovih pogodnosti mora se ispuniti pristupnica za Tokić karticu, na način da se upiše pristupni kôd SZV9529 na linku: https://kartica.tokic.hr/
Na pristupnu formu u prvo polje treba upisati broj članske iskaznice kako bi se spriječila zloupotreba. Tokić kartica na koju je povezan pripadajući popust dolazi u roku 15-20 dana na kućnu adresu člana na trošak Tokić d.o.o.

 

 


Ključne riječi:

povoljnosti za članove, Tokić

Prednosti članstva