Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

19. sportske igre NSZVO – druga najava

Podsjećamo vas da će se ovogodišnje sportske igre održati u ROVINJU, RESORT AMARIN**** od 7. do 11. lipnja 2017. Cijena aranžmana iznosi 900,00 kuna. Svi zainteresirani članovi za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoje prijave dostaviti najkasnije do 15. svibnja 2017.

11. svibnja 2017.

Podsjećamo vas da će se ovogodišnje sportske igre održati u ROVINJU, RESORT AMARIN**** od 7. do 11. lipnja 2017. Cijena aranžmana iznosi 900,00 kuna.

Molimo vas da nam što prije pošaljete vaše prijave kako bismo bili u mogućnosti kvalitetno nastaviti organizacijske aktivnosti. Svi zainteresirani članovi za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoje prijave dostaviti najkasnije do 15. svibnja 2017.

Molimo da tablicu za prijavu članova i članova obitelji u EXCEL formatu ispunite i pošaljete (iznimno u slučaju ručnog popunjavanja skenirano u PDF formatu) na sljedeći e-mail. Tablica je dostupna i putem programa Union Management.

Podružnice iznos moraju uplatiti jednokratno za sve članove svoje podružnice koji su sudionici sportskih igara, a uplate će se izvršiti na način da sindikalni povjerenik podnese zahtjev preko programa Union Management, a originale pošalje poštom u Tajništvo (ispuniti obrazac Zahtjev 1, Odluka 2 i priložiti gore navedenu tablicu liste članova koji dolaze na sportske igre). Dokumentaciju je potrebno poslati u Tajništvo najkasnije do 15. svibnja 2017. kako bi se na vrijeme izvršile uplate.

Jedino ČLANOVI OBITELJI vrše pojedinačne uplate na:

žiro račun HR6423600001101825710
MAISTRA d.d., Obala V. Nazora 6, Rovinj
OIB: 25190869349

a uplatnicu donose sa sobom ili plaćaju na  recepciji prilikom odlaska.

Svi članovi zainteresirani za sudjelovanje na sportskim igrama moraju svoj dolazak prijaviti na način da o tome obavijeste podružnicu (glavnog povjerenika ili zaduženu osobu), a svaka podružnica će o prijavama obavijestiti Tajništvo.

Ovdje možete preuzeti plakat za sportske igre.


Ključne riječi:

Resort Amarin, sportske igre

Prednosti članstva