Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

14. sportske igre – zadnje obavijesti

Kako se bliži termin naših igara, dostavljamo Vam nekoliko važnih informacija kao i PROGRAM 14. SPORTSKIH IGARA s rasporedom događanja.

28. svibnja 2012.

Poštovane kolegice i kolege,

kako se bliži termin naših igara, dostavljamo Vam nekoliko važnih informacija kao i PROGRAM 14. SPORTSKIH IGARA s rasporedom događanja.

SMJEŠTAJ u Umagu je u apartmanima Sol Polynesia gdje će se nalaziti i INFO PULT, te isto tako i dvorana za sastanke.

OTVARANJE IGARA bit će u SRIJEDU, 30. 5. u 21.00 u Amfiteatru pokraj bazena u naselju Sol Polynesia (u slučaju kiše otvaranje će se održati u šatoru).

Nakon otvaranja održat će se sastanak voditelja sportskih disciplina i predstavnika svih podružnica s početkom u 21.30 u dvorani iznad restorana enja. enja i zabavu. Isto tako, usprkos gospodarskoj krizi, osigurali smo Vam i vrijedne nagrade za TOMBOLU zahvaljujući našim sponzorima (RBA Invest, Centar banka, Croatia zdravstveno osiguranje, Jadransko osiguranje, Terme Tuhelj, Terme Jezerčica, Printera, Rost Šport, Istraturist Umag, Lavanda Mia, Brodić Promet, Villa Magdalena, Hotel Picok, Dado Tours). Molimo vas da na sastanak svakako pošaljete svoje predstavnike ekipa jer će se na tom sastanku utvrditi nazočnost svih ekipa i natjecatelja u pojedinačnim disciplinama.

Sve prijave koje su pristigle i uplate koje su izvršene, proslijeđene su u Umag, i s današnjim danom zaključno, više nema mogućnosti povrata uplaćenih sredstava.

S veseljem iščekujemo i ove sportske igre te Vam želimo sretan dolazak i ugodan boravak uz lijepo vrijeme.

Glavni sponzor Sportskih igara:

Raiffeisen INVEST

 


Ključne riječi:

obavijesti, sportske igre

Prednosti članstva