Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Sve o provedenom referendumu

Referendum je uspio: Kolektivni ugovor je prihvaćen! Velik odaziv svih zaposlenika (i nečlanova sindikata) najbolje demantira tvrdnje o navodnom nametanju volje članova sindikata zaposlenicima koji nisu članovi sindikata. KONAčNI ISHOD REFERENDUMA – Detalji o rezultatima referenduma i osvrt na konačni ishodDEMANTI NEISTINA I DEZINFORMACIJA O REFERENDUMU I NJEGOVIM RAZLOZIMA – Zbog važnosti referenduma, a i […]

Referendum je uspio: Kolektivni ugovor je prihvaćen! Velik odaziv svih zaposlenika (i nečlanova sindikata) najbolje demantira tvrdnje o navodnom nametanju volje članova sindikata zaposlenicima koji nisu članovi sindikata.

KONAčNI ISHOD REFERENDUMA – Detalji o rezultatima referenduma i osvrt na konačni ishodDEMANTI NEISTINA I DEZINFORMACIJA O REFERENDUMU I NJEGOVIM RAZLOZIMA – Zbog važnosti referenduma, a i povremenih nedoumica me?u našim članovima, priloženim tekstom razobličujemo pogrešne argumente i prigovore na tu temu. opširnije… (27. siječnja 2004.) POTPORA SINDIKALNIH SREDIŠNJICA NAŠEM REFERENDUMU – Svih šest sindikalnih središnjica izdalo je priopćenje za javnost kojim podržava naš referendum i poziva na glasovanje te istovremeno osu?uje širenje dezinformacija i poluinformacija o toj sindikalnoj akciji. opširnije… (20. siječnja 2004.) REFERENDUM SINDIKATA – FOTOGRAFIJE! – O izvanrednom odazivu na referendum, kao i o dobrom raspoloženju na glasačkim mjestima svjedoče nam i fotografije s podružnica: pogledajte današnje i pošaljite nam vaše! opširnije… (22. siječnja 2004.) INFORMACIJE I MATERIJALI ZA PRIPREMU REFERENDUMA – Pročitajte informacije koje preciziraju provedbu referenduma te pogledajte materijale koje dijelimo zaposlenicima povodom referenduma! opširnije… (16. siječnja 2004.) Tako?er, prethodnu detaljnu informaciju sa ostalim materijalima u vezi referenduma potražite ovdje!


Ključne riječi:

kolektivni ugovori, referendum o prihvaćanju kolektivnog ugovora

Prednosti članstva