Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Štrajk do postizanja sporazuma

Vezano za informacije o otkazivanju štrajka koje su objavljene kao udarna vijest u svim medijima, ovim putem vas obavještavamo da se štrajk ne otkazuje. Sve započete aktivnosti nastavljaju se prema dobivenim uputama. Prema prvim izvještajima sa terena odaziv štrajku u sustavu obrazovanja veći je od 80%. Kao što je ranije najavljeno, štrajk se nastavlja do […]

Vezano za informacije o otkazivanju štrajka koje su objavljene kao udarna vijest u svim medijima, ovim putem vas obavještavamo da se štrajk ne otkazuje. Sve započete aktivnosti nastavljaju se prema dobivenim uputama.

Prema prvim izvještajima sa terena odaziv štrajku u sustavu obrazovanja veći je od 80%.

Kao što je ranije najavljeno, štrajk se nastavlja do ispunjenja zahtijeva. Kako bi izbjegli konfuziju, točnost pojedinih informacija provjerite kod povjerenika na svojim ustanovama. Povjerenici će o svemu biti obaviješteni uobičajenim putem komunikacije, a sve obavijesti o štrajku i načinu njegovog eventualnog prekida u slučaju potpisivanja sporazuma objavit ćemo i ovdje.

NAJNOVIJE VIJESTI: SPORAZUM POSTIGNUT!

OBAVJEST: Zbog velikog broja upita stranica (18.306) Sindikata jučer je od 16.40 do 17.00 bila nedostupna. Ovim putem se zahvaljujemo stručnim službama Carneta na brzoj intervenciji i otklanjanju kvara.


Ključne riječi:

štrajk

Prednosti članstva