Preko 9000 članova Sindikata!

Prilikom upisivanja podataka s pristupnica novih članova Sindikata, koje ovih dana pristižu u Tajništvo u velikom broju, zapazili smo da je prvi puta od osnivanja Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja pređena brojka od 9000 aktivnih članova!

S velikim zadovoljstvom prenosimo vam saznanje da smo prilikom upisivanja novih članova, prateći ukupno stanje članstva, zapazili da smo prvi puta od osnivanja Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja PREŠLI BROJKU OD 9.000 AKTIVNIH ČLANOVA!

Koliko nas taj podatak raduje, jer svjedoči o ispravnosti dosadašnje orijentacije Sindikata i dodatno valorizira naše rezultate postignute u stalnoj interakciji s resornim ministarstvom, Vladom, kolektivnim pregovaračkim tijelima kao i partnerskim sindikatima, toliko nas istovremeno i obvezuje da nastavimo s takvim djelovanjem, ususret novim preprekama i izazovima. Ova vijest također govori da su nečlanovi konačno prepoznali značaj i korist sindikalnog djelovanja, te činjenicu da članstvo u sindikatu vrijedi više nego plaćanje doprinosa solidarnosti. Naposljetku, to je znak dobrog rada naših povjerenika i potvrda njihove uspješnosti kao predstavnika Sindikata ‘na terenu’.

Tajništvo Sindikata (P.Sch.) Zagreb, 19. ožujka 2004.


Ključne riječi:

članstvo

Prednosti članstva