Izjašnjavanje o zadovoljstvu novim sustavom plaća

kliknite ovdje!

Povjerenstvo za tumačenje Kolektivnog ugovora

Nakon dužeg zastoja, s radom je započelo Povjerenstvo za tumačenje Kolektivnog ugovora za znanost i visoko obrazovanje, koje čine predstavnici resornog Ministarstva i Sindikata. Navedene su i e-mail adrese za postavljanje upita Povjerenstvu. POVJERENSTVO ZA TUMAčENJE KOLEKTIVNOG UGOVORA Povjerenstvo za tumačenje Kolektivnog ugovora za znanost i visoko obrazovanje počelo je s radom i održalo svoj […]

Nakon dužeg zastoja, s radom je započelo Povjerenstvo za tumačenje Kolektivnog ugovora za znanost i visoko obrazovanje, koje čine predstavnici resornog Ministarstva i Sindikata. Navedene su i e-mail adrese za postavljanje upita Povjerenstvu.

POVJERENSTVO ZA TUMAčENJE KOLEKTIVNOG UGOVORA Povjerenstvo za tumačenje Kolektivnog ugovora za znanost i visoko obrazovanje počelo je s radom i održalo svoj prvi sastanak 07. lipnja 2005. godine.Imenovani članovi Povjerenstva na strani Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa su dr. sc. Zrinka Kovačević i Mirna Slaviček, dipl. iur, a zamjenici članova su mr. sc. Anica Hunjet i Ivana Hajsan, dipl. iur.Kao predstavnici Sindikata znanosti, u Povjerenstvo su imenovani dr. sc. Delko Barišić i Mirela Rubil, dipl. iur, dok su kao zamjenici imenovani Vilim Ribić i Marica Vuković, dipl. oec.U narednom razdoblju od godinu dana, radom Povjerenstva će koordinirati i njime predsjedati predstavnica Sindikata znanosti, Mirela Rubil, dipl. iur.Upiti za tumačenje Kolektivnog ugovora mogu se upućivati u Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa na e-mail adresu: ku.znanost@mzos.hr ili u Sindikat znanosti na e-mail adresu: uprava@sindiznan.hr, uz naznaku “Upit za tumačenje Kolektivnog ugovora”. Mirela Rubil, dipl. iur.


Ključne riječi:

tumačenje kolektivnog ugovora

Prednosti članstva