Novosti iz tiska – izdvajamo

Vjesnik od srijede, 3. ožujka 2004., piše o aktualnom početku pregovora Vlade i sindikata javnih službi, te navodi problem strukovnih kolektivnih ugovora. O ovoj posljednjoj temi zanimljiv osvrt donosi i portal www.htnet.hr. Tako?er napominjemo da je V. Ribić dao intervju u vezi aktualnih tema Večernjem listu od 8. veljače. Me?utim, s obzirom da je intervju […]

Vjesnik od srijede, 3. ožujka 2004., piše o aktualnom početku pregovora Vlade i sindikata javnih službi, te navodi problem strukovnih kolektivnih ugovora. O ovoj posljednjoj temi zanimljiv osvrt donosi i portal www.htnet.hr. Tako?er napominjemo da je V. Ribić dao intervju u vezi aktualnih tema Večernjem listu od 8. veljače. Me?utim, s obzirom da je intervju unakažen tehničkim greškama, ne objavljujemo ga u press-clippingu.

“Osnovat će se povjerenstvo za praćenje plaća.” (Vjesnik, 03.03.2004.)“Medicinske sestre štrajkat će protiv ugovora za liječnike.” (Vjesnik, 03.03.2004.)“Mogući štrajkovi zbog strukovnog kolektivnog ugovora” (portal www.htnet.hr, 04.03.2004.)“Na plaće dvostruko veće od premijerske porez 99 posto.” (Večernji list 08.02.2004.)


Ključne riječi:

porez na dohodak, povjerenstvo za praćenje plaća, štrajk medicinskih sestara

Prednosti članstva