Jednodnevna odgoda početka referenduma u zagrebačkoj i splitskoj regiji

završetak ostaje nepromjenjen: četvrtak, 30. travnja HITNA I VAŽNA OBAVIJEST O POMICANJU POčETKA TERMINA REFERENDUMA U ZAGREBAčKOJ I SPLITSKOJ REGIJI! Sve povjerenike Zagrebačke I SPLITSKE regije obavještavamo da se referendum o štrajku neće održati u ponedjeljak, 27. travnja 2009. godine budući da je velika većina podružnica glasnik primila s zakašnjenjem te je isti podijeljen prekasno. […]

završetak ostaje nepromjenjen: četvrtak, 30. travnja

HITNA I VAŽNA OBAVIJEST O POMICANJU POčETKA TERMINA REFERENDUMA U ZAGREBAčKOJ I SPLITSKOJ REGIJI!

Sve povjerenike Zagrebačke I SPLITSKE regije obavještavamo da se referendum o štrajku neće održati u ponedjeljak, 27. travnja 2009. godine budući da je velika većina podružnica glasnik primila s zakašnjenjem te je isti podijeljen prekasno.

Stoga naglašavamo slijedeće :

1. Podružnice zagrebačke i splitske regije koje su glasnik podijelile tijekom četvrtka i petka (23. i 24. travnja 2009.) mogu započeti s održavanjem referenduma u utorak, 28. travnja 2009. te ga završiti najkasnije u četvrtak, 30. travnja 2009. do kraja radnog vremena. Rezultate referenduma treba poslati u Tajništvo Sindikata najkasnije do ponoći 30. travnja 2009.

2. Podružnice zagrebačke i splitske regije koje će glasnik uručiti tek u ponedjeljak, 27.travnja 2009. godine mogu započeti s održavanjem referenduma u srijedu, 29.travnja 2009. i završiti ga najkasnije u četvrtak, 30. travnja 2009. do kraja radnog vremena. Tako?er, rezultate referenduma treba poslati u Tajništvo Sindikata najkasnije do ponoći 30. travnja 2009.

Bez dobre pripreme članova sindikata referendum može iskazati rezultat koji ne odgovara njihovim stvarnim interesima pa vam poslije mogu s punim pravom prigovarati da nisu bili dobro informirani. U slučaju da zbog kasnog zaprimanja glasnika niste u mogućnosti kvalitetno organizirati referendum niti u gore predložene termine, molimo Vas da konzultirate Tajništvo Sindikata radi mogućnosti provo?enja referenduma u nekom drugom terminu.


Ključne riječi:

referendum o štrajku

Prednosti članstva